bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Консолідація та зміцнення громадянського суспільства України»
04.06.2015

Проект спрямований на консолідацію та актівізацію громадянського суспільства Східної, Південної, Західної і Північної частини України через педагогічні колективи шляхом спільного навчання, межрегіональної проектної діяльності та активізації місцевих громад.

В рамках проекту буде проведено 3 тренінги, які спрямовані на консолідацію педагогів з різних регіонів України. Теми тренінгів дадуть можливість перезнайомиться, навчитися працювати в команді та знаходити шляхи виходу з конфліктів, допоможуть розробити партнерські проекти на міжрегіональних рівнях.

Для підтримки міжрегіональних педагогічних ініціатив буде проведений конкурс малих грантів, пріоритетом якого буде міжрегіональне співробітництво, спрямоване на активізацію педагогічних, студентських колективів у сфері розвитку громадянського суспільства.

Про початок проекту буде оголошено додатково.

 

Контакти

Коментарі

Олександр Малицький   3240 днів тому   #  

Доброго дня!
Мав проблеми і своєчасно не переглянув повідомлення, чи можу я ще взяти участь у проекті?
Я. Малицький Олександр - інж-будівельник з 25-річним педстажем
У Миколаєві я був ініціатором, співзасновником і членом більшості національно-культурних товариств і Ради Національностей Миколаї\вщини, організатором нашої делегації на Конгрес Національностей у Одесі в 1991 році. Великою мірою допомагав отримати храми РПЦ ц УАПЦ та УПЦ КП, УКЦ іц Лютеранську та ін. протестанських Церков, очолюю екологічну організаццю "Зелений рух" і є заст. голови обласної організації НРУ, заст загальноукраїнського тижневика "Український Південь", член НСЖУ. Член Громадської Ліги "Україна-НАТО", козак.
З повагою О. Малицький, 093-5549446

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.