bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Донбасі презентували онлайн простір «Допомога ВПО»
21.10.2016

17 та 20 жовтня 2016 р. представники правозахисного центру «Ліга жінок-виборців» провели презентації онлайн простору «Допомога ВПО» в Краматорську та Сєвєродонецьку. Участь в презентаціях взяли місцеві журналісти, представники системи БВПД та ВПО. Участь в презентаціях взяв директор Краматорського місцевого центру БВПД Я.В. Писарев.

Онлайн простір “Допомога ВПО” це корисний ресурс для ВПО, де кожний бажаючий може звернутись онлайн за безоплатною правовою допомогою, знайти відповіді на важливі питання у повсякденному житті ВПО, дізнатись про механізми отримання безоплатної правової та психологічної допомоги в Луганській області, - відмітила голова правозахисного центру “Ліга жінок-виборців” Дар’я Левчук.

Окрім, цього учасникам була презентована інтерактивна карта безоплатної правової та психологічної допомоги ВПО та учасникам АТО. Зараз на карті присутня контактна інформація понад 20 громадських та державних організацій, що надають допомогу ВПО та учасникам АТО, в майбутньому організатору планують доповнювати карту новою інформацією.

Комунікаційна кампанія зі сприяння реінтеграції переміщених осіб і учасників АТО на Донбасі проводиться правозахисним центром “Ліга жінок-виборців” за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

  • Правозахисний центр «Ліга жінок-виборців»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.