bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Сєвєродонецьку обговорили проблеми адаптації ВПО
21.12.2016

20 грудня 2016 р. у місті Сєвєродонецьк відбувся прес-клуб на тему «Адаптація ВПО та учасників АТО: діяльність волонтерів та медіа». 

Спікерами прес-клубу стали Дар’я Левчук, голова правозахисного центру “Ліга жінок-виборців”, Юлія Кісловська, заступник керівника ГО “Громадська платформа”, представники СНУ ім. В. Даля та місцевих ЗМІ.

Учасники заходи говорили про роль медіа в процесі адаптації ВПО в нових громадах, діяльність громадських та волонтерських організацій, які працюють в цій сфері та нормативну базу, яка регулює захист прав ВПО, труднощі відновлення роботи установ-ВПО на Луганщині.

Сьогодні важливо виявити головні проблеми та розробити дієві механізми інтеграції ВПО та учасників АТО в нових громадах, змінити відношення місцевих мешканців та ЗМІ до цих людей. З цією метою ми плануємо проведення широкої інформаційної кампанії та фото виставки на початку нового року”, - відмітила Дар’я Левчук, голова правозахисного центру “Ліга жінок-виборців”.

Комунікаційна кампанія зі сприяння реінтеграції переміщених осіб і учасників АТО на Донбасі проводиться правозахисним центром “Ліга жінок-виборців” за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Слідкуйте за нашими новинами в соціальних мережах:

Фейсбук – www.facebook.com/lwv.ngo

Вконтакте - www.vk.com/luganskregion

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.