bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум НДО в Україні представив дослідження проектів з працевлаштування ВПО
30.05.2017

Форум НДО в Україні представив дослідження «Аналіз проектів з працевлаштування та створення малого і середнього бізнесу для переселенців та громад, які постраждали внаслідок конфлікту». 

Протягом останніх 3 років програми допомоги ВПО та громадам, які постраждали внаслідок гуманітарної кризи в Україні, зазнали суттєвих змін. Основною характеристикою таких змін є перехід від невідкладної гуманітарної допомоги до програм відновлення і розвитку. При цьому підтримка малого та середнього бізнесу серед ВПО та уражених громад є одним з ключових напрямків зазначених програм.

Нещодавно на замовлення Форуму НДО в Україні за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) було проведено дослідження «Аналіз проектів з працевлаштування та створення малого і середнього бізнесу для переселенців та громад, які постраждали внаслідок конфлікту». Його метою було узагальнення здобутого з 2014 року українськими НДО досвіду реалізації програм працевлаштування і розвитку  бізнесу задля подальшої розробки рекомендацій щодо підвищення рівня ефективності такої діяльності.

Дослідження було проведено із використанням 2 методів: кабінетного дослідження і неструктурованого особистого  інтерв’ювання. Така робота тривала більше 3 місяців. Раді представити вам візуалізацію основних результатів дослідження – з узагальненими даними щодо донорів, розмірів грантів, основних компонентів підтримуваної діяльності, описом цільових груп, імпламентаторів та географії проектів: goo.gl/gUwr9U.

Ознайомитись з повною версією дослідження Ви можете тут: goo.gl/PcnA1e.

Якщо у Вас є питання, поради, ідеї, коментарі чи рекомендації стосовно дослідження, будь ласка, сконтактуйтесь з Наталією Церклевич: [email protected].

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.