bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Визначено переможців конкурсу студентських робіт з впровадження ІПВГ (Харків)
30.06.2017

21 червня 2017 року у рамках Тижня сталої енергетики та Всеукраїнської науково-технічної конференції «Фізико-технічні проблеми енергетики та шляхи їх вирішення 2017» (ФТПЕШВ-2017) відбулося нагородження переможців конкурсу студентських матеріалів «Результати впровадження ІПВГ (Ініціативи прозорості видобувних галузей) в Україні та раціональне управління природними ресурсами».

Захід відбувся на базі фізико-енергетичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

04Учасники конкурсу, студенти вищих навчальних та спеціальних навчальних закладів, презентували результати своїх досліджень в рамках роботи спеціальної секції «Проблеми управління ресурсами паливно-енергетичного комплексу».

На початку презентації кращих робіт конкурсу студентських матеріалів «Результати впровадження ІПВГ (Ініціативи прозорості видобувних галузей) в Україні та раціональне управління природними ресурсами» зі вступним словом виступив Мацевитий Юрій Михайлович, доктор технічних наук, професор, академік НАН України.

Мізіна Світлана, експерт з комунікацій ІПВГ в Україні, розповіла учасникам конференції та конкурсантам про сучасний стан ІПВГ та перспективи її впровадження в Україні. У свою чергу Андрій Чубик, представник ІБСЕД, побажав молодим науковцям, учасникам конференції, продуктивної роботи.

Підвели підсумки та нагородили переможців конкурсу дипломами та подарунками від організаторів та партнерів доктор технічних наук, професор, академік НАН України Мацевитий Юрій Михайлович та голова ГО «НОВА Енергія» Віталій Филенко.

Переможці конкурсу:

1 місце: Тетяна Медінцева (1 курс, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, фізико-енергетичний факультет).

2 місце: Дар’я Маматова (1 курс, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, фізико-енергетичний факультет) та Юлія Плахотнік (5 курс, Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, фізико-енергетичний факультет).

3 місце посіли: Олена Шаповалова (3 курс, Державний вищий начальний заклад «Харківський коледж текстилю та дизайну», екологічний факультет), Владислав Данільченко (1 курс, Національний університет біоресурсів і природокористування України, факультет захисту рослин, біотехнологій та екології), Яна Дементєєва (5 курс Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна, екологічний факультет).

Конференція пройшла за підтримки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Інституту проблем машинобудування імені А. М. Підгорного, Науково-виробничого комплексу «Відновлювальні джерела енергії та ресурсозберігаючі технології» Національного наукового центру «Харківський фізико-технічний інститут» НАН України (НВК ВДЕРТ ННЦ ХФТІ), ВГО «Інститут бюджету та соціально-економічних досліджень» та ГО «НОВА Енергія».

Конкурс проводився в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» у частині реалізації компоненту «Ініціатива прозорості видобувних галузей (ІПВГ) в Україні». Проект фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAIDта реалізується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД).

Група у Facebook: https://www.facebook.com/groups/UAEITI/

Сайт ГО «НОВА Енергія»: http://nova-energiya.org

Сторінка ГО «НОВА Енергія» на Facebook: https://www.facebook.com/NOVA.ENERGIYA/

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

  • Олена Агапова
  • +38050 995 01 48

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.