bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Аваліст» оголошує тендер «Заключення рамкової угоди на постачання наборів гігієни»
11.12.2023

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “АВАЛІСТ” (неприбуткова організація) оголошує тендер на ”Заключення рамкової угоди на постачання наборів гігієни” 

Мета тендеру:
Вибір постачальника для поставки, а саме: 
«Заключення рамкової угоди на постачання наборів гігієни»

Місце поставки:
м. Дніпро, склад замовника

Умови тендеру:
1. Валюта пропозиції – українська гривня;
2. Валюта оплати - українська гривня;
3. Постачальник/ки з котрим/ми буде заключено договір, буде отримувати заявки на  постачання наборів гігієни будуть узгоджуватися письмово, термін постачання після отримання заявки 72 години. 
4.   Умови оплати - післяоплата, відповідно до процесу реалізації проекту постачання: 100 % оплата, за фактом поставки товарів / підписання видаткових накладних.
5. Надані учасниками тендеру комерційні пропозиції мають бути дійсними без змін впродовж 30 календарних днів дати подання пропозицій.
6. Товари повинні відповідати вимогам, які описані у технічних завданнях на постачання по кожному лоту (Додаток №5 – технічне завдання)
7. Ціна на Товар визначається з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також включає в себе вартість товару та додаткових матеріалів, витрати на доставку, завантаження-розвантаження та інших необхідних витрат.
8. Учасник тендеру бере на себе зобов’язання та несе повну відповідальність щодо забезпечення дотримання вимог з охорони праці, а також здійснює належне забезпечення  своїх співробітників підрядників під час виконання договору, належними засобами індивідуального захисту та необхідних інструментів.
9. Учасники тендеру, на підтвердження відсутності у товариства кінцевих бенефіціарів громадян Росії, повинні надати структуру власності (для ТОВ).
10. Замовник залишає за собою право не розглядати пропозиції Учасників, які зареєстровані на тимчасово окупованих територіях.


Номер тендеру:
PF.011.USA.23.010.RFQ.01

 

Кінцевий термін подання тендерної пропозиції:

18 грудня 2023р. до 14.00

Контакти

Коментарі

Юлія Божок   137 днів тому   #  

Перезавантажте файл з Додатками.

  •   Пiдписатися на новi
Василь Вельдяксов   135 днів тому   #  

Доброго дня!
Перезавантажили, все працює. Якщо у вас виникли проблеми, зв'яжіться із технічною допомогою порталу.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.