bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ оголошує набір учасників в школу громадських журналістів
17.08.2011

8 серпня ГУРТ спільно з Центром Волонтеріату "Добра Воля" оголосив про початок проекту  "Назустріч високим стандартам журналістики в громадському секторі України", метою якого є покращити якість громадської журналістики через посилення спроможностей громадських активістів проводити власні журналістські розслідування та поширювати правдиву суспільно важливу інформацію.

Запрошуємо Вас взяти участь в школі навчання громадських журналістів, в рамках якої планується підготувати команду волонтерів, які пройдуть тренінгові навчання із залученням провідних медіа-експертів України.

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму онлайн (нижче) або за цим посиланням до 16 вересня.

Участь в навчанні безкоштовна.

Увага! Навчання будуть проходити в Києві, проїзд та проживання учасникам з інших міст не відшкодовуються.

Нагадаємо, під час навчання волонтерів-журналістів вперше буде застосовано шведську технологію неформальної освіти в навчальних гуртках. Більше про цю технологію можна почитати в інтерв’ю з Бенгтом Олофом Йохансоном, експертом з розвитку навчальних гуртків в Швеції на ГУРТі.

Матеріали, підготовлені журналістами, та журналістські розслідування, які буде проводити кожен з учасників будуть опубліковані на порталі ГУРТ.

Окрім того, всі матеріали журналістських розслідувань увійдуть в посібник з громадської журналістики, який буде виданий під час фінальної стадії впровадження проекту.

Учасники-автори найбільш резонансних журналістських розслідувань матимуть можливість пройти стажування в Ресурсному центрі ГУРТ.

Постійна сторінка проекту: gurt.org.ua/gurt/projects/media/

Проект "Назустріч високим стандартам журналістики в громадському секторі України" здійснюється Ресурсним центром ГУРТ за фінансової підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні

 

Контакти

Коментарі

Елена Шкрабтак   4651 день тому   #  

Cкільки триватиме навчання?

  •   Пiдписатися на новi
Пилип Литвинов   4651 день тому   #  

4 місяці навчання і практичне завдання, яке можна виконати протягом 2-х місяців

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.