bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГОроскоп: що чекати в рік Дракона
26.12.2011

За східним календарем з 23 січня 2012 повноправним власником року можна вважати Чорного водяного Дракона. Основні кольори, в яких радять зустрічати рік Дракона, – чорний, блакитний, золотий. Дракон, серед знаків східного гороскопу, один із тих із ким асоціюється сила, перемога та щастя.

Що чекати громадським діячам у 2012 році, читайте в ексклюзивному ГОроскопі від ГУРТа.

 

Овен
2012 рік для Вас буде зірковим. А все завдяки вашій впертій натурі та наполегливій праці. Будь-яка заявка, яку Ви подасте на конкурс, буде виграшною. Але не намагайтеся їх штампувати одну за одною. Пам’ятайте, крім виконання обов’язку перед суспільством, Ви повинні присвятити час і собі. Тому ні в якому разі не пропускайте шансу поїхати кудись відпочити.

 

Телець
Телець – ласун ще той. 2012 року можете забути про своє улюблене заняття відвідувати заходи, які організовують інші, смачно та безкоштовно там попоїсти, але не винести жодних знань. Тепер все кардинально зміниться. Вам доведеться більше працювати на благо суспільства в польових умовах, тому на хобі бракуватиме часу. Ймовірно, Вас зашлють бозна-куди, де доведеться добряче попотіти. Поросятин – не Київ, хоча, з іншого боку, - завжди на вечерю страви зі свинини.

 

Близнюки
У 2012 році можете розслабитися, за Вас попрацюють Ваші колеги по цеху. Вам потрібен релакс і нові знання. Тому сконцентруйтеся на закордонних поїздках, нових знайомствах, тренінгах. Щодо тренінгів, то провайдери послуг Вас настільки уподобали, що проситимуть Вас прийти без оплати, а дехто буде готовий оплатити за Ваше перебування. Насолоджуйтеся, це Ваш – тріумф!

 

Рак
Пасти задніх у 2012 році ніяк не вийде. Світ не встигатиме за Вами. Вдень і вночі Ви генеруватиме все нові та нові ідеї. Пам’ятайте, що фінансова винагорода Вам світить лише в тому випадку, коли ці ідеї будуть утілюватися в життя. Тому час від часу переставайте бути генератором ідей, а сконцентровуйтеся на їх реалізації. Інакше – Ви не встигатимете за світом.

 

Лев
Зірки Вам усміхнуться в 2012 році. Не даремно Лев – цар звірів. На людській подобі це також відобразилося. Престижна кар’єра, пентхаус у центрі столиці, вілла на Ямайці – все це і навіть більше чекає на Вас у 2012 році. Головне, не забудьте поділитися зі своєю організацією коштами, коли на вас одного прекрасного дня впаде мішок грошей.

 

Діва
У 2012 році Ви будете максимально критичні та придирливі. Мабуть, саме тому Ви будете для Вашої організації як магніт – притягуватимете все більше і більше коштів. Це призведе не тільки до підвищення заробітної платні, а й покращить рівень життя усього українського народу. Працюйте! У Вас вірять!

 

Терези
У 2012 році Ви станете справжнім взірцем для інших. Правильно оформленні заявки, ідеально реалізовані проекти, вчасно здані фінансові звіти, досягнуто стратегічних цілей… Донори дивуватимуться Вашій педантичності та пунктуальності. Використайте цей рік для зав’язування тісних, дружніх, а головне - довготривалих стосунків із донорськими організаціями. Не проґавте шансу! Ви маєте 12 місяців.

 

Скорпіон
У 2012 році зірки Вам пророкують нові фінансові можливості. Головне – їх не прозівати. Вночі спіть, удень – пильнуйте. Ваш телефон не ущухатиме – пропозиції по співробітництву, запрошення на тренінги у ролі гуру; успіх Вам гарантовано, та й поблажливість донорів теж. Велика ймовірність того, що вкінці року Ви зможете придбати новий Porsche Carrera.

 

Стрілець
2012 рік для Вас буде не простим. Ваше вміння швидко та легко вигравати гранти залишиться в 2011 році. І як би Ви не старалися, які б корисні проекти не створювали – не сподівайтеся на доброту донора. Тому краще цей рік присвятити родині, домашнім справам… Займіться, врешті-решт, сільським господарством – помідори на Столичному ринку завжди викликають ажіотаж. Лишня копійка не завадить, а вона Вам так                                      буде потрібна.

 

Козеріг
У 2012 році калюжі для Вас – це зона ризику. Намагайтеся їх усіляко обминати, через те що хтось із недоброзичливих конкурентів приворожив їх на фінансове банкрутство. Але, пам’ятайте, чорна смуга Вам світить лише уразі вступу в калюжу. Але, якщо Ви вже так полюбляєте бовтатися в калюжах, зверніться до ворожки. Вона не тільки зніме порчу, а зачарує донора.

 

Водолій
Вода.. вода.. суцільна вода. Ваші заявки на участь у конкурсі для отримання гранту на реалізацію проекту будуть отримувати відмови. Адже, це як в старому анекдоті: якщо людина із 70% складається з води, то Ваша заявка – вода. Не витрачайте сил і часу на те, що не приносить користь. Ліпше відвідуйте тренінги. Підвищення власної компетентності нікому ще не зашкодило.

 

Риби
У 2012 році Вас чекає поповнення – як у фінансовому, так і сімейному аспектах. Ті, хто інвестував у розвиток власної організації та й інших, матимуть шалений успіх. Бюджет Ваших проектів ростиме на очах! Щодо сімейного поповнення… Якщо Ви вже заміжні/одружені, чекайте в гостях лелеку! Ще не маєте каблучки на безіменному пальці правої руки? Сходіть в ювелірний салон, - знадобиться!


Фото із сайтів goroskop.bigmir.net та http://korisni-porady.co.ua/

Контакти

Коментарі

Сергій Сухобойченко   4511 днів тому   #  

Дякую, все гарно!!! Чекаю в партнераи Стрільців, Козерігів, Водоліїв - Риба ))

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Гончар   4511 днів тому   #  

Дякую, класно)
Уявляєте, донори почитають і додадуть у аплікаційні форми запитання: "Ваш знак гороскопу")))
Усім Новорічного настрою!

  •   Пiдписатися на новi
Alla Zhuravel   4511 днів тому   #  

Женю, як тільки одного прекрасного дня у 2012 році на мене впаде мішок грошей, впершу чергу поділюся з тобою і з улюбленою організацією ;)

  •   Пiдписатися на новi
Юлія Герус   4511 днів тому   #  

ну помідори... так помідори :))))
але ж які гарненькі будуть

  •   Пiдписатися на новi
Яків Рогалін   4486 днів тому   #  

Никогда (почти) не читаю гороскопы, а тут чего-то сподобился... И зря - наобещали всякой всячины, которая у меня уже либо есть (несмолкаемый телефон, предложения/приглашения, гипотетические финансовые возможности etc), либо вовсе не нужны ("поблажливість донорів", да и Porsche как-то не греет). Вот если бы обрести мудрость отличать добро от зла, перестать лгать себе и охотнее прощать другим ... а так, спасибо, конечно.

  •   Пiдписатися на новi
Євгенія Кравченко   4485 днів тому   #  

Вот если бы обрести мудрость отличать добро от зла, перестать лгать себе и охотнее прощать другим - тут зірки безсилі...

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.