bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТом до успіху! Підсумки 2011 року
30.12.2011

Традиційно наприкінці кожного року команда ГУРТа висвітлює тенденції й динаміку, яку ми спостерігали на порталі.

Факти: інформаційна активність інститутів громадянського суспільства на ГУРТі росте

  • У порівнянні з 2010 роком відвідуваність порталу у 2011 році збільшилася на 25%.

  • Кількість учасників групи ГУРТа в Facebook зросла майже в 2 рази.
  • Кількість опублікованих блогозаписів на порталі ГУРТ протягом 2011 року зросла на 30%.
  • Відеоархів ГУРТа на каналі УouTube зріс удвічі.

За останній рік ГУРТ надав інформаційну підтримку потужним ініціативам цих організацій.

 

Творці контенту

У 2009 році на порталі ГУРТ із метою створення платформи для спілкування експертів громадського сектору України були запущені блоги. Завдяки їм читачі порталу обговорюють суспільно-важливі, актуальні та цікаві теми. За 2011 рік до команди блогерів ГУРТа долучилися 17 представників громадського сектору.

Найактивнішими блогерами за 2011 рік стали:

У 2011 році блогозаписи на ГУРТі не тільки народжували дискусії навколо порушених тем, а й призводили до результативності. За допомогою допису Михайла Ізюмського «Харків не пройшов перевірку готовності до Євро`12» у ГУРТівському блозі, вдалося привернути увагу національних ЗМІ до суспільної проблеми.

Протягом року на порталі ГУРТ з’являлися ексклюзивні інтерв’ю з провідними експертами та непересічними особистостями –  Мауриціо Каррарою, Іриною ФурсманДжо ТьопферомНаталією МазурГарісоном Оуеном та Девідом Хелмером.

Найбільшу увагу читачів на порталі ГУРТ викликала публікація Святослава Дубова «Бази персональних даних: реєстрація або штраф».

Блогозапис, який вже протягом двох років не втрачає актуальності та став справжнім комунікаційно-консультативним майданчиком, - допис Тетяни Яцків «Як створити та легалізувати громадську організацію: порадник».

ГУРТ завжди відгукується на конструктивні пропозиції користувачів. У 2011 році активна читачка та дописувачка Юлія Гончар культивувала на порталі нову рубрику, а саме – гендер, навколо якої розвинулося чимало дискусій.

 

Нові продукти 2011 року

  • У травні ГУРТ запустив англомовну сторінку global.gurt.org.ua.
  • На початку вересня ГУРТ утілив у життя ідею створення майданчику, на якому представники інститутів громадянського суспільства можуть відкрито розповідати про себе, ділитися успішними практиками, взаємодіяти. Він отримав символічну назву PRоГОн, тобто PR Громадських Організацій. Ознайомитися з 14 випусками PRоГОну можна за посиланням.

 

У 2012 році ГУРТ продовжуватиме інформувати громадянське суспільство України, але вже в новому форматі, завдяки якому контент на порталі стане ще якіснішим.

Досягнення порталу ГУРТ були б неможливим без Ваших зауважень та критики, небайдужої позиції користувачів порталу, які додають цікаві новини, змістовні коментарі, діляться ексклюзивним знаннями!

Дякуємо, що залишаєтеся з нами!

P.S. Досягнули ГУРТом! Підсумки 2010 року

Контакти

Коментарі

Кушнір Тарас   4503 дні тому   #  

Вітаю ГУРТ з можливістю зробити підсумок.... все що можу - це щиро радіти та Вашим успіхам...

А особисто мені нема дуже чим похвалитися, якигось успіхів ні з ГУРТом ні без ГУРТа я недосягнув... - можу поділитися хіба що розчаруваннями 2011р.: мф Відродження

а все інше - було видиме і передбачуване...

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.