bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обговорення змін до нормативно-правового забезпечення діяльності громрад
19.06.2012

14 червня 2012 р. відбулась зустріч Прем’єр-міністр України Миколи Азарова з головами громадських рад при центральних і місцевих органах виконавчої влади. Під час зустрічі більшість учасників порушували питання щодо необхідності удосконалення постанови Кабінету Міністрів від 3 листопада 2010 р. № 996, якою затверджено Типове положення про громадські ради.

З урахуванням зазначеного Прем’єр-міністр доручив Секретаріату Кабінету Міністрів та Мін’юсту організувати громадське обговорення пропозицій щодо змін до нормативно-правового забезпечення діяльності громадських рад.

На виконання доручення з урахуванням уже отриманих пропозицій і зауважень підготовлено Порівняльну таблицю щодо внесення змін до постанови Кабінету Міністрів від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики».

Пропонуємо представникам інститутів громадянського суспільства долучитися до обговорення змін до постанови Кабінету Міністрів від 3 листопада 2010 р. № 996 та надати свої пропозиції, зауваження до 3 липня 2012 р. електронною поштою: [email protected] (тел.: (044) 256-72-03, Тетяна Андрійчук).

Доопрацьовані зміни до постанови будуть обговорені під час додаткової зустрічі з головами громадських рад, яка відбудеться на початку липня цього року.

Контакти

  • Тетяна Андрійчук
  • Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів
  • [email protected]
  • (044) 256-72-03
  • http://civic.kmu.gov.ua/

Коментарі

Тимчук Тарас    4265 днів тому   #  

http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/img/common/uk/publish/article/769618
Ось така халепа сталася з громрадою при МВС

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.