bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс рецептів завершився. Хай живе конкурс!
10.09.2012

Конкурс «Кулінарна книга громадського активіста» завершився! Дякуємо 17 найвідважнішим кулінарам громадського секторy за надихаючі рецепти успіху та безцінний досвід впровадження змін у громадах!

Переможці

Враховуючи жвавість дискусії, яку викликав рецепт, та оцінку редакції порталу ГУРТ, перемогу в конкурсі здобув Рецепт успіху: кремовий торт від творчої молоді Сімферополя. Приз-симпатію отримує Рецепт успіху від «Бучач-АРТ». Вітаємо команди арт-центру «Карман» та арт-двору «Бучач-Арт» із перемогою та отриманням головного призу – сайту від Проекту «САМЕ ЧАС»: інформаційний супровід діяльності НУО.

Хай живе конкурс!

Конкурс на кращий рецепт успіху викликав неабиякий резонанс та інтерес серед читачів порталу ГУРТ, які активно знайомилися з маленькими та великими перемогами на шляху розвитку місцевих громад, спостерігали та долучалися до дискусій. Зважаючи на це, ГУРТ ініціює постійний Конкурс рецептів успіху. Членами експертного жюрі наступних конкурсів запрошуємо стати 5 лідерів кулінарної майстерності, а саме:

Пишіть нам про досягнення в розвитку своєї громади в рубрику Рецепти успіху і Ваша історія стане учасником наступного конкурсу та візьме участь у розіграші цінних призів. Чекаємо на Ваші смачні та корисні рецепти!

Контакти

Коментарі

Орлов Микола    4252 дні тому   #  

Дякую за гарні відгуки всім кого зацікавила наша робота із місцевою газетою. Я вже повернувся із США і залюбки прийму участь в складі жюрі разом із іншими достойниками цієї справи!

  •   Пiдписатися на новi
Анна Введенська   4252 дні тому   #  

Дуже приємна новина до нашого дня народження!

Погоджуюсь з Миколою стосовно того, що осиблива приємність це отримувати відгуки, що писали на сайті та переказували особисто.

Гадаю, що проведення такого конкурсу на постійній основі буде надихати багато людей творити зміни і це круто! Залюбки збагачу новими рецептами й себе =)

Натхнення та терпіння нам на кухні!

  •   Пiдписатися на новi
Сергій Гаврилюк   4252 дні тому   #  

Вітаю!

  •   Пiдписатися на новi
Наталія Кузовеніна   4252 дні тому   #  

Вітаю переможців і дякую команді цього проекту. Проект надихає на звершення!

  •   Пiдписатися на новi
Наталья Суминова   4251 день тому   #  

Поздравляю победителей! Хотя считаю, что победили - ВСЕ! Потому что каждая команда , неважно, где она живет, хочет и делает полезные дела, заставляет проснуться и поверить в себя наш уже почти полностью разочарованный и аппатичный народ, находит в себе силы творить и создавать что-то новое, необычное. Правы авторы предыдущих комментов - творить изменения - ЭТО КРУТО! Это правда круто, т.к. все эти люди творят историю. Историю своего города, поселка, страны в целом. Пусть ими гордятся их семьи, друзья и знакомые! Пусть их узнают на улице и примыкают к ним. (Мне приятно было, когда моя дочка-подросток на весь трамвай закричала:Смотрите- положили асфальт к трамваю! Это моя мама сделала. Весь трамвай смеялся.Мелочь - а приятно.)С удовольствием приму участие в жюри. С удовольствием буду ждать новых рецептов от новых команд.

  •   Пiдписатися на новi
Наталья Суминова   4251 день тому   #  

Большое спасибо команде ГУРТА за проведение такого интересного проекта! Вы - молодцы!

  •   Пiдписатися на новi
Наталья Суминова   4251 день тому   #  

Арт-центру "Карман" отдельное поздравление! Нет слов выразить восхищение создателю клипа! Какая работа! Какой драйв! Ну, супер! Просто сразили! Успехов!

  •   Пiдписатися на новi
Раїса Бабченко   4250 днів тому   #  

Радію за переможців та бажаю провести Гурту такий обмін думками та ділами в новій рубриці про НУО

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.