bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Каталог соціальних підприємств України
16.01.2013

Всеукраїнський ресурсний центр розвитку соціального піприємництва “Соціальні ініціативи” розпочав збір інформації про соціальні підприємства України для укладання Каталогу. Метою каталогу є актуалізація стану соціального підприємництва в Україні, а також поширення кращих практик СП і вирішення соціальних проблем у громадах.

Отримані дані заплановано розмістити в друкованому та електронному Каталозі соціальних підприємств України.

Інформація, отримана від вас, є надзвичайно цінною для розуміння сучасного стану розвитку соціального підприємництва в Україні. Ми будемо дуже вдячні за ваше розуміння та співпрацю!

Заповнену анкету (в доданому файлі) просимо надіслати на адресу [email protected] до 15 лютого 2013 року включно.

Підтримка проекту “Створення всеукраїнського ресурсного центру розвитку соціального підприємництва «Соціальні ініціативи», що виконується громадською організацією «Молодіжний центр з проблем трансформації соціальної сфери «СОЦІУМ-ХХІ», була здійснена Міжнародним фондом «Відродження» та Фондом Східна Європа за рахунок коштів, наданих ERSTE Stiftung та Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Проект виконується в рамках програми «Розвиток соціального підприємництва в Україні», що є спільною ініціативою Британської Ради в Україні, Фонду Східна Європа, PricewaterhouseCoopers в Україні, Ерсте Банку та Міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

  • Василь Назарук
  • Всеукраїнський ресурсний центр розвитку соціального підприємництва “Соціальні ініціативи”
  • [email protected]
  • +380505492536

Коментарі

Василь Назарук   4111 днів тому   #  

Шановні представники соціальних підприємств!
Що може дати вам розміщення інформації у КАТАЛОЗІ СП? Перш за все, це РЕКЛАМА! КАТАЛОГ буде виданий у друкованому та електронному варіантах. По-друге, це пошук ПАРТНЕРІВ! Ви зможете знайти однодумців у інших регіонах і розширювати свій бізнес! По-третє, це нові МОЖЛИВОСТІ! Участь у тренінгах, Форумі соціальних підприємців України. До завершення збору інформації залишилося 19 днів!

  •   Пiдписатися на новi
Василь Назарук   4101 день тому   #  

На 07.02.2013 р. до нас надійшло 10 заповнених аплікаційних форм до Каталогу. До завершення збору інформації залишилося 9 днів!

  •   Пiдписатися на новi
Василь Назарук   4096 днів тому   #  

На 12.02.2013 р. зібрано 14 аплікаційних форм до Каталогу. До завершення збору інформації залишилося 4 дні. Покваптеся потрапити до ПЕРШОГО Каталогу соціальних підприємств України!

  •   Пiдписатися на новi
Василь Назарук   4093 дні тому   #  

Шановні соціальні підприємці! Сьогодні останній день збору аплікаційних форм до Каталогу соціальних підприємств України. Усі соціальні підприємства будуть запрошені на головну подію весни - 1-й Форум соціальних підприємців!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.