bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві нагородили найкращих волонтерів 2012 року (оновлено)
03.07.2013

«Подякуймо волонтерам усі разом!» - під таким гаслом 27 червня 2013 року, у приміщенні Клубу Кабінету Міністрів України було оголошено результати Національного конкурсу “Волонтер року 2012”.



23 волонтери з різних куточків України отримали відзнаки у шести номінаціях за результатами оцінювання експертної комісії, із них – семеро стали переможцями конкурсу.



Привітати переможців конкурсу прийшли представники Уряду України, дипломатичних установ, міжнародних донорських організацій та профільних інститутів громадянського суспільства України.

З вітальним словом до переможців звернулись Тетяна Андрійчук, Завідуюча відділом Департаменту комунікації та зв’язків з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України та Міря Петерсон, Керівник відділу сприяння реформам Посольства Королівства Швеції в Україні. 

"Ми дуже раді приєднатися і підтримати ініціативу щодо проведення конкурсу "Волонтер року", - сказала у вітальному слові Тетяна Андрійчук.

"Більш, ніж половина шведів постійно беруть участь у волонтерській роботі, - наголосила Міря Петерсон, Керівник відділу сприяння реформам Посольства Королівства Швеції в Україні, - Без цього, я не перебільшую, Швеція як країна зупиниться". 

“Визнання праці волонтерів є невід’ємною ознакою розвиненого суспільства. Об’єднання зусиль громадськості, влади та бізнесу дозволяє гідно відзначати внесок волонтерів у розбудову нашої країни. Ми щасливі тим, що в рамках Національного конкурсу “Волонтер року 2012” вдалося об’єднати яскраві історії волонтерів з усієї України. Їх голоси мають бути почутими, а праця – оціненою, aдже руками цих небайдужих людей плекаються справжні цінності громадянського суспільства», - підкреслила Тетяна Лисенко, Директор Центру волонтеріату “Добра Воля”.



Після церемонії винагородження переможців відбулася подіумна дискусія на тему “Що потрібно зробити для подальшого розвитку волонтерського руху в Україні".

 Також фото можна переглянути за цим посиланням. 

Цікаві відео-фрагменти із церемонії. 

Детальніше про конкурс, номінації, та переможців можна переглянути тут.

Довідково:

Національний конкурс «Волонтер року» проводиться з метою визнання праці волонтерів, які впроваджують зміни у своїй громаді, та популяризації волонтерства у всіх регіонах України. 

Організатор: Центр волонтеріату «Добра Воля».

Захід відбувся завдяки підтримці Секретаріату Кабінету Міністрів України, Міністерства соціальної політики України, Уряду Королівства Швеції та Ресурсного центру ГУРТ.


 

Коментарі

Оксана Пурик   3945 днів тому   #  

Як можна дізнатись прізвища переможців та місця, які вони посіли?

  •   Пiдписатися на новi
Любов Єремічева   3943 дні тому   #  

ось тут є всі деталі про конкурс та переможці http://volunteering.org.ua/?q=node/222

  •   Пiдписатися на новi
Дар'я Кулик   3941 день тому   #  

Надзвичайно приємно бути причетним до такої події. Це дуже підтримує в нашій діяльності та надихає. Дякуємо організаторам і конкурсу і Церемонії винагородження.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.