bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ провів волонтерські ярмарки у Запорізькій області
10.03.2016

Ресурсний центр ГУРТ провів волонтерські ярмарки для представників ОГС Запорізької області та cуспільно активних громадян.

Мета волонтерських ярмарків - створити простір, сприятливий для забезпечення організацій громадянського суспільства Запорізької області можливостями для залучення волонтерів, мережування та налагодження зв’язків із органами державної влади.

До волонтерських ярмарків у Мелітополі, Бердянську та Запоріжжі долучилося 200 осіб, зацікавлених у співпраці з неурядовими організаціями Запорізької області. 

10 березня 2016 року 10 громадських та благодійних організацій міста Мелітополя та Запорізької області презентували можливості для волонтерування у форматі Волонтерського Ярмарку у актовій залі Мелітопольського державного педагогічного університету.

Завдяки інтерактивному формату печа-куча та виставці волонтерських можливостей учасникам заходу отримали актуальну інформацію про активні громадські організації Мелітополя, щоб об’єднати із ними свої зусилля.

Відвідувачі, які представляли громадські організації, також мали можливість стати учасниками майстер-класів від досвідчених організацій-експонентів.

11 березня 2016 року Бердянськ став другим містом, де Ресурсний центр ГУРТ об'єднав 9 громадських організацій для створення платформи обміну досвідом управління НУО та менеджменту волонтерських програм.

Організації-експоненти Бердянська та Запорізької області мали нагоду налагодити співпрацю з відвідувачами ярмарки, які можуть стати потенційними волонтерами однієї з організацій.

Під час ярмарку 12 березня 2016 року у Запоріжжі відвідувачі дізнавалися історії з практики волонтерської роботи та як долучитися до однієї з волонтерських команд.

Крім пошуку потенційних волонтерів, ярмарок став для 11 організацій-учасниць майданчиком розбудови співпраці з іншими НУО, а також з органами державної влади. 

Під час Волонтерських ярмарок організації-експоненти провели короткі презентації у форматі печа-куча, щоб висвітлити діяльність своєї організації та можливості волонтерування.

Презентація Благодійного фонду «Соціальний фонд» 

Презентація Громадської організації «Комітет майбутнього. Солідарність і відповідальність»

Презентація Центру мистецтв «Арт простір»

Презентація Молодіжної громадської організації «Інститут громадського розвитку Ортега-і-Гассет»

Презентація Громадської організації «Фонд сприяння органам самоорганізації населення»

Презентація Першого бердянського Антикафе «Час Є»

Презентація Благодійної фундації «Helper UA»

Презентація громадської організації «Урбан-рух «Запоріжжя Велосипедне» 

Презентація Благодійного фонду «Щаслива дитина»

Волонтерські ярмарки проводилися у рамках проекту «Зміцнення спроможності та мереж громадських організацій Запорізької області». 

Проект «Зміцнення спроможності та мереж громадських організацій Запорізької області» реалізується Ресурсним центром ГУРТ в рамках Української Ініціативи з Підвищення Впевненості (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.