bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кампанія боротьби з коронавірусом «Фізичне дистанціювання. Соціальна згуртованість!»
22.03.2020

Скрутні обставини, у яких опинилися громадяни нашої країни у зв’язку з пандемією коронавірусу, потребують ефективної реакції з боку організацій громадянського суспільства. Ресурсний центр ГУРТ надає допомогу громадським і благодійним організаціям України, аби вони могли зменшити негативний вплив пандемії на наше суспільство. Говорячи про заходи для забезпечення фізичного дистанціювання, важливо наголошувати на необхідності посилення соціальної згуртованості та пропонувати адекватні ситуації способи суспільної комунікації і взаємодії. 

 

АНТИКРИЗОВІ ВЕБІНАРИ:

ТЕХНОЛОГІЇ ДЛЯ ЕФЕКТИВНОЇ РОБОТИ ОНЛАЙН:

ГРАНТОВІ КОНКУРСИ:

ІСТОРІЇ УСПІХУ:

ІНФОРМАЦІЙНІ МАТЕРІАЛИ:

Якщо у вас є пропозиції щодо реалізації кампанії «Фізичне дистанціювання. Соціальна згуртованість!», просимо надсилати їх на [email protected].

Бажаємо міцного здоров’я та здорового глузду!

Контакти

Коментарі

Карэн Гамбарян   1470 днів тому   #  

Добридень. Дякуємо за корисну інфу та взагалі, за те, що продовжуєте працювати. На жаль, подавши 2 заявки до фонду "Відродження" та ПРОООН по грантам по протидії пандемії та подаланню наслідків карантину отримали відмову. А тому не можемо розвернути у повному обсязі програму допомоги, в одному з місць компактного проживання ВПО в Одесі. Але ми не здаємось! Зараз готуємо заявку на Черноморський фонд. Усім здоров'я та успіхів!
Керівник одеської філії ГО "Об'єднання переселенців "Спільна справа"" https://www.facebook.com/spilnaspravavinnytsia/?epa=SEARCH_BOX та арт-групи ZELЁNKA https://www.facebook.com/groups/ZELENKA.CHERNIVTSY/
Карен Гамбарян

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   1470 днів тому   #  

Дякуємо за відгук. Бажаємо вам успіхів!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.