bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Власна справа та розвиток можливі під час війни
29.04.2022

Ресурсний центр ГУРТ продовжує свою роботу та адаптує її до нових умов, викликів, потреб суспільства. На запит аудиторії ми відновили онлайн тренінги за програмою Міжнародної організації праці «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес», які були заплановані в лютому та березні 2022р. Свою готовність і необхідність у навчанні саме зараз висловили 136 осіб! І вже з 18 квітня ми запустили навчальні міні-групи. Нам дуже важливо і приємно, що ви визнаєте діяльність організації потрібною та актуальною для вас, навіть в умовах війни. Хочемо поділитися і з користувачами порталу ГУРТ, що ж мотивує українців започатковувати власний бізнес.

 

Яна, м. Київ

«Я менеджерка проєктів у сфері освіти дорослих. До війни жила в Києві. Зараз проживаю в одному з сіл Рівненської області. Як більшість українців я потребую власний дохід, але і бажання робити щось потрібне і корисне для своєї громади та суспільства не полишає. І я хочу відкрити приватний садочок для дітей віком від 2 до 6 років, де б до догляду та виховання дітей долучилися люди старшого віку. В результаті – доглянуті діти, спокійні батьки, залучені люди старшого віку, які продовжують відчувати свою значимість та цінність для суспільства. Відбувається обмін досвідом між поколіннями».

 

Наталя, м. Ірпінь

«Коли розпочалася війна я переїхала з м. Ірпінь Київської області до м. Кривий Ріг, звідки я родом. Там разом з членами місцевої громадської організації почали займатися допомогою волонтерам та військовим - шити військову форму. Саме в цей період у мене виникло багато питань з організації бізнесу та бізнес процесів. За цими знаннями я й прийшла на тренінг “Розпочни свій бізнес ”, що проводить ГУРТ».

 

Богдан, м. Львів

«До війни я працював бухгалтером, мав стабільну роботу в Києві, планував будувати будинок… З початком повномасштабної війни втратив роботу. Тому зрозумів, що створення власної справи у сфері онлайн-послуг завжди будуть генерувати дохід, незалежно від місця проживання. Маючи знання в сфері економіки, прорахував, що онлайн-послуги з питань автоматизації сплати та повернення податків будуть користуватись попитом. Для клієнта це буде заощаджувати і час, і кошти».

 

Ірина, м. Кривий Ріг

«Коли 24 лютого вся Україна була обстріляна російськими ракетами, я усвідомлювала ризик і разом з родиною переїхала з м. Кривий Ріг до м. Чортків Тернопільської області, де раніше ми полюбляли відпочивати. Разом з переміщенням родини з дітками ми також перевезли своє підприємство: обладнання для виробництва декоративних матеріалів для стелі, зокрема еко-тканини для фарбування на стелю. Я розуміла, що мені потрібні знання як по-новому налагодити бізнес. Саме тому я звернулася до ГУРТа за навчанням. І вже перших клієнтів на Тернопільщині ми мали навіть під час тренінгу».


Олександр, м. Київ

«З початком повномасштабної війни я став безробітним. Після того, як відвіз родину до кордону й повернувся в м. Київ, почав думати, як заробляти на життя. В 2014 році ми з родиною вимушені були переїхати з м. Луганськ до м. Києва, тоді довелось все починати спочатку. І зараз знову. Саме тому я прийшов на онлайн тренінг «Розпочни свій бізнес». Маю мрію створити родинний бізнес і вже почав розробляти бізнес план».

 

Тренінги «Розпочни свій бізнес» впроваджує Ресурсний центр ГУРТ у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії.

Коментарі

Степаненко Олена   724 дні тому   #  

Добрий день! Дуже цікавить доля бізнес-планів, які ми здали до 14 лютого 2022 р. на започаткування власних справ.

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   724 дні тому   #  

Добрий день, пані Олено. Якщо ми правильно зрозуміли, то мова йде про Програму міні-грантів для бажаючих розпочати власний бізнес в регіонах Азовського моря (за підтримки МОП та GIZ). З початком воєнного вторгнення росії в Україну ця програма була призупинена і виконати її в цільовому регіоні не можливо. Як тільки ми будемо мати інформацію про подальший розвиток програми, ми повідомимо учасників електронним листом.

  •   Пiдписатися на новi
Олег Квас   724 дні тому   #  

Доброго дня. А як приєднатися до тренінгу?

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   724 дні тому   #  

Добрий день, пане Олегу. Для участі у навчальних тренінгах необхідно подати онлайн заявку за цим посиланням https://crm.gurt.org.ua/syb_online/. На вказану електронну пошту учасникам буде приходити запрошення. Якщо виникнуть додаткові питання щодо тренінгу, пишіть на електронну пошту [email protected]

  •   Пiдписатися на новi
Олександр Слабенко   724 дні тому   #  

Доброго дня. А як приєднатися до тренінгу?

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   724 дні тому   #  

Добрий день, пане Олександре. Для участі у навчальних тренінгах необхідно подати онлайн заявку за цим посиланням https://crm.gurt.org.ua/syb_online/. На вказану електронну пошту учасникам буде приходити запрошення. Якщо виникнуть додаткові питання щодо тренінгу, пишіть на електронну пошту [email protected]

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.