bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Встигніть зареєструватися на навчання з підприємництва за програмою Міжнародної організації праці
11.07.2022

Ресурсний центр ГУРТ сприяє відновленню економічної спроможності українських ММСП та запрошує майбутніх підприємців та підприємців-початківців, які бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності, започаткувати чи розвинути власну справу, навчитися писати бізнес-план, взяти участь у тренінгу «Розпочни свій бізнес», що проводиться в межах проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії. 

Програма навчального триденного тренінгу включає такі теми: пошук бізнес-ідеї, маркетинговий план, кадрове забезпечення, організація та управління, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал для вашого бізнесу, написання бізнес-плану. 

Учасники, які вже долучилися до навчальних тренінгів “Розпочни свій бізнес” діляться  своїми короткими історіями та результатами

 

Графік проведення тренінгів: 

25-27 липня, м. Кам’янець-Подільський, Хмельницька обл. 

28-30 липня, м. Чернівці  

 

Якщо ви розмірковуєте з чого розпочати свій бізнес, які послідовні кроки робити та де можна отримати стартовий капітал - подавайте заявку на участь у тренінгу “Розпочни свій бізнес” за цим посиланням

Дедлайн: 22 липня 2022р. 

 

Відібрані учасники отримають лист-запрошення  від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями на вказану у реєстраційній формі електронну адресу. 

Увага! Участь у тренінгах безплатна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників або витрати на проживання не відшкодовуються. 

 

Тренінги проводяться Ресурсним центром ГУРТ у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, та за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. 

Коментарі

Василь Бідзіля   648 днів тому   #  

А онлайн, використовуючи zoom, є можливість проводити чи тільки особиста присутність на тренінгу? Більше людей, пройшли б дане навчання.

  •   Пiдписатися на новi
Алла Журавель   648 днів тому   #  

Вітаю, пане Василю. Дякую за ваш коментар! Тренінги "Розпочни свій бізнес" проводяться у двох форматах: онлайн та аудиторно. Набір на онлайн тренінги був раніше анонсований та завершений у червні. Інформація про реєстрацію на наступні навчальні групи буде обов'язково анонсована на порталі gurt.org.ua

  •   Пiдписатися на новi
Дарина Тодурова   647 днів тому   #  

А ті хто брав участь в програмі і навіть подав бізнес-план та програма припинилася через війну, чому просто "кинули"?

  •   Пiдписатися на новi
Алла Журавель   647 днів тому   #  

Добрий день, пані Дарино. Якщо я правильно здогадуюся, то мова йде про подачу бізнес-планів на участь у конкурсі міні-грантів для бажаючих розпочати власний бізнес, що реалізовувався в рамках проєкта «Сприяння економічній активності вразливих груп населення, включаючи внутрішньо переміщених осіб, в регіонах Азовського моря», що виконується МОП у співпраці з GIZ.
Так, ви правильно зауважили, що повномасштабне вторгнення рашистів в Україну зупинило заплановану діяльність у цільовому регіоні, а окупація відповідних населених пунктів унеможливлює впровадження програми як було заплановано.
Дані тренінги не пов’язані зі згаданим конкурсом та включають тільки навчальну складову для майбутніх підприємців та підприємців-початківців.

  •   Пiдписатися на новi
Глава Даріана   646 днів тому   #  

Добрий день! Я знаходжуся у Польщі в хотіла би започаткувати бізнес тут або приєднатися до чиєїсь команди із учасників у форматі онлайн. Чи можливо мені податися або цей тренінг лише для тих, сто хоче відкрито бізнес в Україні ?
Дякую!

  •   Пiдписатися на новi
Алла Журавель   646 днів тому   #  

Добрий день! Тренінги проводяться в межах проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні». Зараз триває реєстрація потенційних учасників, які мають можливість взяти участь в аудиторних тренінгах у м. Чернівці, м. Кам’янець-Подільський.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.