bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ініціатива Meet and Code 2022 відкриває 6й сезон для змінотворців у світі цифрових технологій
13.07.2022

Ресурсний центр ГУРТ продовжує свою роботу з підтримки громад у воєнний час і відкриває конкурс на проведення подій для дітей та молоді в рамках європейської ініціативи Meet and Code 2022.

Ми запрошуємо організації громадянського суспільства (ОГС) подавати заявки на проведення воркшопів, вебінарів, хакатонів та інших подій, сфокусованих на програмуванні/отриманні цифрових навичок, для дітей і молоді в громадах України (звертаємо вашу увагу: на підконтрольній українському уряду території). На реалізацію події, яка успішно пройде відбір, ОГС отримає 15 000 грн. Кожна організація може подати декілька заявок та отримати до 3х міні-грантів на проведення заходів Meet and Code.

 

МЕТА КОНКУРСУ

Збільшити активність і залученість молоді у діяльності громад шляхом підтримки заходів, що проводитимуться організаціями громадянського суспільства.

 

ОСНОВНІ УМОВИ КОНКУРСУ

- ОГС має бути зареєстрована на сайті Meet and Code і валідована через портал TechSoup Україна. Як це зробити, детально описано за лінком Інструкція отримання ключа доступу.

- ОГС має подати заявку на проведення події у своєму обліковому записі на сайті Meet and Code до 14 вересня 2022 року.

- Ідея події має бути спрямована на дітей або молодь і пов’язана зі світом сучасних технологій  - кодування, робототехніка, ІоТ, штучний інтелект тощо (дивіться приклади успішних подій в Бібліотеці ідей).

- Подія має бути безкоштовною для учасників, тривалістю не менше 90 хвилин й реалізовуватись у проміжку з 1 вересня по 31 жовтня 2022 року.

 

Детальніше про всі умови участі у конкурсі читайте на сторінці Meet and Code тут

 

Ініціатива Meet and Code реалізовується організаціями SAP, Haus des Stiftens gGmbH, TechSoup Europe спільно з  мережевими партнерами в різних країнах. Ресурсний центр ГУРТ є мережевим партнером в Україні, TechSoup Україна.

Коментарі

Оксана Трибун   632 дні тому   #  

Доброго вечора! Скільки проектів може подати одна організація? Скільки може бути підтримано?

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   632 дні тому   #  

Добрий день, пані Оксано. Організація може подати необмежену кількість проєктів, з яких підтримку можуть отримати до трьох проєктів.

  •   Пiдписатися на новi
Оксана Трибун   632 дні тому   #  

Дякую!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.