bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Долучайтеся до навчальних тренінгів «Розпочни свій бізнес» у Києві та Ужгороді
20.07.2022

 

Ресурсний центр ГУРТ, в межах проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, продовжує безоплатне навчання майбутніх підприємців та підприємців-початківців, які бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності, започаткувати чи розвинути власну справу, навчитися писати бізнес-план, взяти участь у тренінгу «Розпочни свій бізнес».  

Програма навчального триденного тренінгу включає такі теми: пошук бізнес-ідеї, маркетинговий план, кадрове забезпечення, організація та управління, розрахунок собівартості, фінансове планування, стартовий капітал для вашого бізнесу, написання бізнес-плану.  

 

Графік проведення тренінгів:  

4-6 серпня, м. Київ 

4-6 серпня, м. Ужгород 

11-13 серпня, м. Київ   

 

Якщо ви розмірковуєте з чого розпочати свій бізнес, які послідовні кроки робити та де можна отримати стартовий капітал або потребуєте додаткових знань щодо відновлення роботи вашого бізнесу на новому місці - подавайте заявку на участь у тренінгу “Розпочни свій бізнес” за цим посиланням.  

Дедлайн: 28 липня 2022р.  

 

Обирайте зручну для вас дату навчання, реєструйтеся, отримуйте знання для започаткування власної справи та сприяйте відновленню економіки України разом! 

Своїм досвідом підприємництва та відновлення роботи бізнесу після бойових дій у м. Охтирка, Сумської обл., ділиться учасниця тренінгу «Розпочни свій бізнес» Марія Бабич

Відібрані учасники отримають лист-запрошення  від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями на вказану у реєстраційній формі електронну адресу.  

Увага! Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників або витрати на проживання не відшкодовуються.  

 

Тренінги проводяться Ресурсним центром ГУРТ у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, та за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.  

Коментарі

Перникоза Віктор   630 днів тому   #  

Доброго дня ,на захід в Києві вже не приймаєте заявки ?!

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   630 днів тому   #  

Добрий день, пане Вікторе. Прийом заявок на тренінг у Києві закрито згідно з дедлайном.

  •   Пiдписатися на новi
Марина Бондар   627 днів тому   #  

Доброго дня! До 28 липня 2022р. я подала заявку. Мені відписалися, що заявка прийнята. Підкажіть, будь ласка, коли і яким чином я можу дізнатися чи погодили мою заявку та де саме будуть проходити заняття?
З повагою, Марина Бондар

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   627 днів тому   #  

Добрий день, пані Марино. Ви отримаєте лист з відповіддю найближчим часом.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.