bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Autodesk - проєктуйте, візуалізуйте та моделюйте з технічною підтримкою від спеціалістів
02.09.2022

Autodesk - найбільший у світі постачальник програмного забезпечення для проєктування будівель, об’єктів інфраструктури, створення графічних зображень і вирішення основних завдань інформаційного моделювання. Зараз налічується понад 9 мільйонів користувачів Autodesk по всьому світу. 

Autodesk прагне підтримувати неприбуткові організації шляхом надання їм новітніх розробок дизайнерського програмного забезпечення та допомагати їм вирішувати важливі суспільні завдання. ОГС України мають можливість скористатися Програмою пожертвування Autodesk та отримати програмне забезпечення для проєктування та зекономити майже 90% від його ринкової вартості. 

Технології Autodesk використовуються для візуалізації, моделювання та аналізу поведінки конструкцій і таким чином дозволяють не просто побачити модель, а й випробувати її, що увиразнює необхідність Autodesk в Україні вже зараз для проєктування бомбосховищ, моделювання робіт з відновлювання пошкоджених та зруйнованих будівель, зокрема історичних пам’яток. 

 

Autodesk  надає користувачам свого програмного забезпечення наступні можливості:  

  1. Технічна підтримка від спеціалістів, включаючи пріоритетну допомогу по телефону. Підтримка акаунтів доступна в Autodesk Account. Додаткові навчальні ресурси та форуми спільноти доступні через Autodesk Knowledge Network, YouTube-канал Autodesk, Університет Autodesk та Autodesk Sustainability Workshop. Авторизований навчальний центр Autodesk (ATC®) надає платну підтримку, включаючи курси та сертифікацію. 
  2. Доступ до регулярних оновлень. 
  3. Доступ до хмарних сервісів для швидкого виконання завдань, що потребують великої обчислювальної потужності.  
  4. Інструменти для спільної роботи та віддаленого доступу.  

 

Через Програму технологічної підтримки неприбуткових організацій TechSoup ОГС України можуть отримати наступні продукти від Autodesk:  

     •   Autodesk® Architecture, Engineering & Construction Collection - це програмне забезпечення для створення 3D-проєктів будівель та об’єктів інфраструктури для транспортних, земельних, комунальних і водних проєктів.  

     •   Autodesk® AutoCAD® — програмне забезпечення для розробки та створення 2D і 3D проєктів. 

     •   Autodesk® Media & Entertainment Collection — програмне забезпечення для створення 3D-анімації та ефектів. 

     •   Autodesk® Product Design Collection — це програмне забезпечення для створення тривимірного дизайну, що підтримує 3D-проєктування, візуалізацію, моделювання та надає інструменти для співпраці. 

 

Громадська організація “Міжнародна Федерація Проєктантів” використовує програмне забезпечення Autodesk  в своїй роботі в мирний час, під час війни, а також розробляє проєкти для повоєнної відбудови України - як вона це робить, читайте тут.

 

Нагадуємо, що кошти, зароблені Програмою технологічної підтримки неприбуткових організацій ТехСуп Україна, будуть спрямовані Фонду «Повернись живим».  

Аби допомогти наблизити нашу перемогу над рашизмом треба: 

  1. Усвідомити користь від застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, яке можна отримати за 5-10% його ринкової вартості. 
  2. Закласти у бюджет грантового проекту витрати на отримання пільгового програмного забезпечення через TechSoup Україна 
  3. Отримати грант, замовити і оплатити замовлення пільгового програмного забезпечення. 
  4. Користуватися перевагами застосування сучасного ліцензійного програмного забезпечення, усвідомлюючи свій внесок у перемогу України. 

 

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 1 мільйон доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення забезпечує усі основні управлінські та комунікаційні потреби. Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДА, БЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ.  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.