bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ запрошує на вебінар «Дія.Бізнес про можливості для підприємців»
21.10.2022

Попередній перегляд зображення

ГУРТ запрошує на фаховий вебінар про можливості для бізнесу від національного проєкту із розвитку підприємництва - Дія.Бізнес, ініційованого Міністерством цифрової трансформації України. Під час вебінару зареєстровані учасники дізнаються про підтримку бізнесу в умовах війни: державні та донорські програми, приватні ініціативи підтримки підприємців в умовах війни, що допоможуть зберегти бізнес, робочі місця та підтримати економіку України. 

 

Дата: 27 жовтня 2022 року 

Час: 16:00 – 16:45 

Спікер зустрічі: Денис Блінда - начальник відділу інноваційного розвитку та доступу до фінансування Офісу з розвитку підприємництва та експорту, що відповідає за розвиток та підтримку українського підприємництва на внутрішньому та зовнішніх ринках.  

 

Зареєструйтеся на вебінар до 12:00 год 26 жовтня та дізнайтеся про: 

- безкоштовні консультації для підприємців 

- маркетплейс фінансових можливостей 

- центри підтримки підприємництва 

- самотестування власного бізнесу 

- та інші можливості, якими ви зможете скористатися 

 

Залишайте свої питання під цією публікацією, що стосуються теми вебінару, щоб у прямому ефірі почути відповіді. Зареєстровані учасники отримають посилання на підключення на вказану при реєстрації електронну скриньку. 

Слідкувати за іншими вебінарами для підприємців ви можете підписавшись на наш YouTube канал. 

 

Вебінар проводиться Ресурсним центром ГУРТ у рамках проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, та за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. 

Коментарі

Федір Тершак   549 днів тому   #  

Чому реєстрація на псячому ворожому язіке, а не державній українській мові?

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   549 днів тому   #  

Добрий день, пане Федоре. Скоріш за все тому, що регіональні налаштування пристрою, браузера чи облікового запису, з якого ви переходите за лінком, відрізняються від української локалізації. І ми це, на жаль, не можемо виправити. Але це можете виправити Ви, для швидкого переходу прогорніть сторінку вниз і оберіть іншу доступну мову, яка є в переліку, що пропонує власник програмного забезпечення Zoom.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.