bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Встигніть зареєструватися на навчання з підприємництва у Львові, Тернополі та Києві
31.10.2022

Ресурсний центр ГУРТ, в межах проєкту Міжнародної організації праці «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, проводить безоплатне навчання майбутніх підприємців та підприємців-початківців, які бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності, започаткувати чи розвинути власну справу, навчитися писати бізнес-план, взяти участь у тренінгу «Розпочни свій бізнес».  

Програма навчального триденного тренінгу включає такі теми: 

  • - пошук бізнес-ідеї
  • - маркетинговий план 
  • - кадрове забезпечення
  • - організація та управління
  • - розрахунок собівартості
  • - фінансове планування
  • - стартовий капітал для вашого бізнесу
  • - написання бізнес-плану

Якщо ви розмірковуєте з чого розпочати свій бізнес, які послідовні кроки робити та де можна отримати стартовий капітал або потребуєте додаткових знань щодо відновлення роботи вашого бізнесу на новому місці - подавайте заявку на участь у тренінгу “Розпочни свій бізнес”.

 

Фото з тренінгу «Розпочни свій бізнес», м. Київ

 

В ході тренінгу учасники спробують себе у ролі підприємців через унікальну бізнес-гру, що розроблена Міжнародною організацією праці та відтворюється тільки сертифікованими тренерами в ході навчальної програми.

Графік проведення тренінгів та кінцевий термін прийому заявок:  

22-24 листопада м. Львів (дедлайн 15 листопада)

28-30 листопада м. Тернопіль (дедлайн 18 листопада)

2-4 грудня м. Київ (дедлайн 25 листопада)

Якщо ви проживаєте в одному із запропонованих міст, реєструйтеся, отримуйте знання для започаткування власної справи та сприяйте відновленню економіки України разом! 

Відібрані учасники отримають лист-запрошення  від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями на вказану у реєстраційній формі електронну адресу.  

Увага! Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасників навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні витрати учасників або витрати на проживання не відшкодовуються.  

 

Тренінги проводяться Ресурсним центром ГУРТ у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який здійснюється Міжнародною організацією праці за фінансування Міністерства закордонних справ Данії, та за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.   

Коментарі

Вікторія Карабкіна    539 днів тому   #  

Доброго вечора. Мене звати Вікторія, я переселенець з Луганської області. Я зі своєю родиною на даний час мешкаю у місті Дніпро. Чи будуть проводитись такі тренінги для ВПО ,які мешкають у місті Дніпро. Мене ці тренінги зацікавили, бо я хочу навчитися складати бізнес- план для своєї власної справи. Буду вдячна за відповідь. З повагою Вікторія.

  •   Пiдписатися на новi
Алла Журавель   538 днів тому   #  

Добрий день, пані Вікторіє. Дякую за Вашу зацікавленість та вмотивованість!Аудиторних тренінгів у Дніпрі поки не заплановано, в листопаді тривають також навчання онлайн для бажаючих розпочати власну справу, незалежно від їх статусу. Якщо для Вас підходить такий формат навчання, напишіть, будь ласка, на скриньку [email protected] якщо буде резервне місце - Вам запропонують участь.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.