bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на участь у Четвертій Школі громадського активіста
13.04.2012

Волинська обласна громадська організація «Волинський прес-клуб» оголошує конкурс на участь у Четвертій Школі громадського активіста, яка відбудеться 4-6 травня 2012 р. в Луцьку.

Мета Школи полягає у сприянні розвитку організацій громадянського суспільства (ОГС) задля здійснення ними успішної діяльності.

Школа громадського активіста складатиметься з 3 взаємопов’язаних сесій, присвячених темам операційного і стратегічного планування, пошуку слабких і сильних сторін у реалізації ідеї, пошуку ресурсів, а також важливим моментам у здійсненні інформаційної кампанії та особливо – успішній співпраці з медіа, та ін.

Умови участі: до участі в конкурсі запрошуються представники громадських організацій та ініціативних груп, органів студентського самоврядування, активні громадяни Волинської області, котрі бажають навчитись ефективно реалізовувати поставлені перед собою (організацією, колективом) завдання.

Для участі у Школі необхідно заповнити анкету і надіслати її до 24:00 28 квітня 2012 року на електронну адресу [email protected], вказавши у темі повідомлення: School-2012_(прізвище).

Організатори забезпечують учасників усіма необхідними матеріалами та кава-паузами. Дорожні витрати – за рахунок учасників Школи.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі.

Про результати відбору кожного учасника буде повідомлено індивідуально до 1 травня 2012 р. Переможцям буде надіслано програму та адресу проведення Школи.

Після закінчення Школи громадського активіста учасники отримають відповідні сертифікати.

У випадку виникнення запитань просимо контактувати: Богдана Стельмах тел./факс – (0332) 72-45-48, 066-203-50-31, [email protected]

Четверта Школа громадського активіста відбуватиметься за підтримки управління у справх сім’ї, дітей і молоді Волинської ОДА

Контакти

  • Богдана Стельмах
  • Волинський прес-клуб
  • [email protected]
  • (0332) 72-45-48
  • 066-203-50-31

Коментарі

Святослав Сурма   4189 днів тому   #  

Вітаю Богдано! Бачу корисну інформацію.
Думаю, що у попередній статті про сіті-менеджерів дещо бракує ясності: хто і чому буде навчати. Напрямок розвитку освіти в громадянському секторі це актуальна тема. Тому стільки запитань.
Тепер тут новина теж про освітній захід. Це вже четверта школа. А зміст тренінгу не вловлюється: для організації (стратегія, сильні слабкі сторони і т.п.) чи для реалізації проектів? Чи є звіти про три попередні? Про що вони були?
Думаю, що мої питання не сприймаються як закид, а як спроба зрозуміти про що йдеться.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.