bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація, що надихає на дії: авторський тренінг Романа Зінченка (оновлено)
20.08.2012

У ситуації, коли 43% жителів України нічого не знають про діяльність організацій громадянського суспільства (ОГС) та громадських ініціатив, а 14% взагалі не знають чим насправді є ОГС (за даними дослідження IFES), здатність до ефективної комунікації та зв’язків із громадськістю є вирішальною для розвитку та функціонування всього громадського сектору.

Результати досліджень показують, що комунікаційні та PR-навички є тими якостями, яких найчастіше бракує для ефективної діяльності ОГС в Україні: 11,43% онлайн-респондентів та 62% учасників Національних консультацій з ефективного розвитку ОГС наполягають на тому, що навички у сфері PR є ключовими для розвитку ефективності ОГС.

Як наслідок:

  • Заходи ОГС не викликають зацікавлення з боку медіа та широких кіл громадськості
  • Результати діяльності ОГС залишаються непомітними для клієнтів, волонтерів та громадськості
  • Здатність ОГС залучати кошти громадськості та донорів є обмеженою

Але підходи, які ефективно працювали ще декілька років тому, сьогодні можуть дати протилежний результат. Сучасним лідерам громади, щоб бути успішними,почутими та відомими, потрібно йти в ногу з часом, постійно навчатись та оновлювати власні підходи і комунікаційні навички.

І поки одні громадські діячі зайняті виборами, в інших є унікальна можливість підвищити свої компетенції у сфері публічних виступів та розробки презентацій! Опануйте мистецтво публічних презентацій - візьміть участь в авторському тренінгу Романа Зінченка «Презентація, що надихає на дії».

Роман ЗінченкоТренінг розрахований на тренерів у сфері PR, комунікації та практиків з громадського сектору.

Дата тренінгу: 28-30 вересня 2012 р.

Умови участі: Для того, щоб взяти участь у тренінгу необхідно заповнити заявку (у додатку до цього повідомлення) та пройти конкурсний відбір. Дедлайн для заповнення заявок: 7 вересня 2012 р. Про результати відбору та місце проведення тренінгу учасників буде повідомлено електронною поштою не пізніше 14 вересня 2012 р.

Захід проводиться завдяки підтримці Посольства США в Україні. Організатори покривають вартість участі у тренінгу, пакет матеріалів учасника, перерви на каву, також проживання та харчування під час тренінгу і не відшкодовують вартості за проїзд.

За більш детальною інформацією, звертайтесь, будь ласка, до Маріанни Якимець, тел..+38(050)6261982 або е-поштою [email protected]

Контакти

Коментарі

Віталій Мороз   4288 днів тому   #  

а чому не вказані організатори? міфічно якось, Рома є, посольства є, а організатора - тільки мейл

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4288 днів тому   #  

Віталію, мої вітання! Я чогось думав, Ви 100% адепт соцмереж як інструменту віртуальної комунікації :). Схоже, помилявся:). Мушу Вас розчарувати - ніякої міфічності в організації цього тренінгу немає. Адміністрування цієї тренінгової програми здійснює ГУРТ. Щороку ми адмініструємо або долучені до організації більше десятка національних подій, навчальних заходів тощо. Наша практика і досвід західних колег, з якими ми працюємо, показує, що визначальним успіхом будь якого заходу, є перш за все - учасники і непомітний, але якісний менеджмент, що створює найкращі умови для появи запланованих, а також видатних результатів. Бути непомітним організатором, але контролювати увесь процес – це не лише наука і мистецтво, а й конкурентна перевага на ринку сервіс-провайдерів :). І якщо відсутність цієї інформації стримувала Вас від того, щоб зареєструватись на цей тренінг, то тепер - рішення за Вами ). Навіть гуру потребують навчання, перегляду своїх знань та навичок, наснаження та вдосконалення :). То як?

  •   Пiдписатися на новi
Віталій Мороз   4288 днів тому   #  

так чому б просто не написати в оголошенні - організатор: ГУРТ?
я не сумніваюся, що це буде круто.

просто ви говорите своєю мовою, і можливо, вам здається, що це повинні усі розуміти:)

  •   Пiдписатися на новi
Тимчук Тарас    4288 днів тому   #  

:)
побачимось на тренінгу?

  •   Пiдписатися на новi
Віталій Мороз   4288 днів тому   #  

Тарасе, Романа запрошую на наші школи, маю можливість чути. Наразі вирушаю до США, запускайте онлайн, буду дивитися в такому режимі

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.