bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Екологічний тренінг у м. Київ 17-18 жовтня
09.10.2015

Після мандрівки чотирма містами України, натхненна команда УМКА кличе на останній тренінг туру Генерація Е , щоб поділитися успішним досвідом і новими знаннями з активними і небайдужими до довкілля активістами.

І остання зупинка –м. Київ, де тренінг відбудеться 17-18 жовтня 2015 року!

Програма дводенного тренінгу створена для того, щоб допомогти людям, які прагнуть бути рушійною силою змін, втілити екологічні задуми у реальні ініціативи, залучити й активізувати зусилля молодого покоління для захисту довкілля, раціонального користування енергоресурсами, попередження змін клімату. Основні блоки тренінгу: загальна інформація про зміни клімату і можливості впливу для їх попередження, аспекти енергоефективності, робота над проектом, взаємодія у команді, необхідні навички та ресурси, планування довгострокової діяльності, комунікації. «Генерація Е 2.0» ділиться знаннями і досвідом у сучасному, позитивному, драйвовому форматі – молодь молоді заради майбутнього у гарній країні на безпечній планеті! Орієнтовна кількість учасників – 15-20 осіб.

В результаті тренінгу учасники будуть запрошені до організації щорічної Енергії Змін – освітньо-практичного форуму для активістів в сферах енергетики та змін клімату.

Відбір здійснюється на основі анкетування.

Запрошуємо усіх охочих взяти участь у тренінгу заповнити анкету/ заявку за посиланням. Анкети приймаються до 14 жовтня 2015 року (включно).

Серед успіхів і досягнень проекту “Генерація Е” у минулому році – створення велогенератору у м. Львів та зеленої зупинки у м. Рівне.

Тренінг у рамках освітнього туру з розвитку активістів «Генерація Е 2.0» відбудеться за підтримки Представництва Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні.

Детальну інформацію про час і місце проведення тренінгу у Київ ми надамо учасникам після завершення обробки анкет під час формування групи. До зустрічі!

Координаторка проекту,
Людмила Сулік
0933544298
 [email protected]

Контакти

  • Координаторка проекту
  • Людмила Сулік
  • [email protected]
  • 0933544298

Коментарі

Блинова Ирина   3125 днів тому   #  

Добрый день. Подскажите пожалуйста, проезд, питание и проживание оплачивается организаторами?

  •   Пiдписатися на новi
Катерина Полякова   3125 днів тому   #  

Будь-ласка, зверніться з цим запитанням до контактної особи за ел. адресою [email protected] або за телефоном 0933544298

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.