bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір до програми МРІ «Академія політичного лідерства 2016»
12.01.2016

Міжнародний Республіканський Інститут (IRI), за підтримки Агентства Сполучених Штатів з Міжнародного Розвитку (USAID) запрошує до участі у програмі «Академія політичного лідерства 2016»  депутатів місцевих рад, активістів політичних партій та громадських активістів.  

Мета «Академії політичного лідерства» – підготовка нових відповідальних та ефективних політичних лідерів.

Академія політичного лідерства передбачає практичне навчання для учасників, створення майданчику для обміну досвідом між молодими політиками з різних регіонів України. Семінари матимуть високий рівень інтерактивності, передбачено роботу у групах над спільними завданнями та виконанням домашніх завдань.

Найбільш мотивовані учасники будуть рекомендовані до участі у програмах стажування за кордоном.

До навчальної програми в якості тренерів запрошені відомі експерти, політтехнологи, журналісти, народні депутати України, громадські діячі.

В рамках програми відбудеться три сесії дводенних навчальних семінарів:

  • Політичне лідерство
  • Ефективні медіа комунікації
  • Організація кампаній громадського лобіювання

Перша сесія буде проведена 6-7 лютого 2016 року у тренінговому центрі Міжнародного Республіканського Інституту у м. Дніпропетровськ. Наступні сесії заплановані на 19-21 лютого та 12-13 березня.

Участь в програмі. До участі запрошуються молоді люди віком від 19 до 40 років, які прагнуть отримати нові знання та мають активний досвід у суспільно-політичному, громадському житті, є діючими депутатами місцевого рівня.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити Aплікаційну форму (знаходиться у додатку) до 20 січня 2016 року та надіслати на адреси: [email protected],  [email protected]. Відбір учасників буде проведений до 26 січня 2016 року.

Усі витрати, пов’язані з навчанням, проживанням, харчуванням та проїздом на всіх етапах програми, оплачуються МРІ. 

 

Контакти

Коментарі

Наталя Криворучко   3001 день тому   #  

Здравствуйте! Чи буде "зворотній зв'язок"? Ми направляли заявку на участь, але й досі не отримали підтвердження або відмову. Дякуємо.

  •   Пiдписатися на новi
Галина Кошулап   2997 днів тому   #  

Було відібрано 27 учасників, які отримали підтвердження своєї участі. На жаль, організатори не змогли повідомити тих кандидатів, які отримали відмову, оскільки надійшло надзвичайно багато заявок. Ми вдячні всім учасникам! Це далеко не останній набір до Академії політичного лідерства, і Вам обов'язково пощастить у майбутньому. Стежте за оголошеннями!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.