bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на навчальну програму для вчителів «Про.Навички»
14.06.2016

Ви відчуваєте потребу змінювати шкільне середовище? Ви стомились від паперової роботи і стандартних уроків за планом? Тоді не гайте часу і реєструйтесь на навчальну програму «Про.Навички» від Центру інноваційної освіти «Про.Світ», яка восени 2016 року буде проходити у 6-ти містах України.

Програма «Про.Навички» – це унікальна можливість для Вас втілити свою ідею та стати частиною спільноти вчителів-інноваторів. Тут Ви відчуєте себе дизайнером навчального простору для своїх учнів, творцем нових сенсів для дітей, колег та школи в цілому.

Ми вже провели три програми для вчителів у Львові та одну програму в Одесі, отримали схвальні відгуки та відкриваємо реєстрацію на осінню програму 2016 року, яка вібуватиметься у 6 містах України – Львові, Одесі, Вінниці, Житомирі, Кіровограді і Слов’янську, – що робить навчання ще доступнішим для вчителів з різних куточків України!

Старт програми – осінь (кін.вересня – жовтень) 2016 року, формат –модульний, тобто навчання відбуватиметься три дні на місяць протягом трьох місяців.

Деталі програми:

  • модульний формат – навчання відбувається 3 дні на місяць, протягом 3-ох місяців (жовтень-грудень). Дати будуть оголошені згодом.
  • програма відбувається у 6 містах – Львові, Одесі, Кіровограді, Слов’янську, Житомирі та Вінниці.
  • більш ефективним навчальний досвід буде, якщо участь братимуть команди зі шкіл (3-5 осіб).
  • 60 годин аудиторного навчання з експертами, стільки ж на самостійне опрацювання матеріалів.
  • команда “Про.Світ” залучає партнерів та доброчинців, тому більшість учасників вчаться безкоштовно. Ви можете претендувати на стипендію у разі, якщо успішно пройдете відбір. Проте, якщо бажаєте самостійно оплатити навчання, вартість становить 5 000 грн. Ця сума включає організаційні витрати, винагороду за роботу команди організаторів та за роботу експертів та наставників.

Умови відбору:

  • перевага при відборі на програму буде надаватись командам зі шкіл. Проте, якщо Ви індивідуально бажаєте взяти участь – також реєструйтесь;
  • всі учасники або команди, які реєструються на програму повинні мати ідею свого проекту у школі, який спрямований на зміну формату взаэмодії вчителя та учня через впровадження нових методик (напр. змішаного навчання). Після заповнення аплікаційної форми на програму Ви отримаєте перелік питань стосовно Вашого проекту;
  • важливою умовою участі є присутність на всіх навчальних днях програми;
  • важливим критерієм відбору є Ваш рівень комп’ютерної грамотності, тому Вам буде запропоновано пройти тест (очікуємо, що учасники програми вільно володітимуть сервісами Google – Gmail, Drive, Docs, Sheets, Folders etc.)

Реєстрація на програму триває до 09.09.2016. Аплікаційна форма є однією на всі міста, лише в аплікаційній вкажіть місто, в якому бажаєте навчатись. Всіх, хто заповнив аплікаційну, будуть контактувати регіональні координатори програми “Про.Навички” з липня 2016 для проходження етапів відбору. Попередньо Ви отримаєте підтвердження, що ми отримали Вашу заявку.

Деталі та наповнення програми: http://www.prosvitcenter.org/uk/program/pro-skills/

Контакти

Коментарі

Сергій Кутинець   2849 днів тому   #  

Чи платна Програма?

  •   Пiдписатися на новi
Анастасія Сіренко   2849 днів тому   #  

Вітання, Сергію! Програма платна, бо, звісно, маємо організаційні витрати. Проте ми шукаємо доброчинців, які готові покрити навчання вчителям, тобто робимо все, щоб програма була безкоштовною для вчителів. Про це також йдеться у п.4 під параграфом "Деталі програми" http://www.prosvitcenter.org/uk/program/pro-skills/ . Дякуємо за запитання!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.