bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Coach`Em - supporting NEET young people through Coaching» (Латвія)
11.08.2016

10 по 17 вересня 2016 р. в Латвії буде проходити тренінговий курс «Coach`Em - supporting NEET young people through Coaching» присвячений коучінгу.

Тренінг відбудеться в Латвії, в Ризькому районі з 10.09.2016 по 17.09.2016г.

Тема проекту: Лайф-Коучинг, Коучинг для соціально-активної молоді - спрямований на знаходження рішення, на втілення найкращого результату.

Кого б ми хотіли зустріти в проекті? В першу чергу людей готових бути щирими до себе і готовими приймати щирість оточуючих. Людей, яких легко називати друзями.

Що ми хочемо: Донести цінність і доступність знань, вміння знаходити способи розвиватися. Поділитися інструментами та секретами своєї майстерності. Дослідити ваш унікальний спосіб жити, втілювати, насолоджуватися результатом. Курс буде спрямований, на роботу з особистими і професійними компетенціями. Під час 7-денної програми Ви ознайомитеся з такими можливо новими і корисними навичками як: вміння ставити відкриті запитання, визначати логічні рівні і зміни особистості, створювати підтримучий потенціал в роботі над проектами, принципи роботи з критикою і багато іншого.

Ми раді будемо познайомити Вас з азами і основами цього методу, а також поділимося можливостями професійного зростання в такій сфері діяльності як Коучинг. Теорія і практика, особиста і командна робота, ну і зрозуміло відкрите спілкування, обмін досвідом, нові знайомства і багато чого ще, смачного і цікавого.

Профіль учасника тренінгу: молодіжні працівники / молодіжні лідери або представники неурядових організацій (NGO), бажаючі співпрацювати на міжнародному рівні. Учасники знайомі з програмою Erasmus + Учасники що розуміють цінність нових знань і інструментів, що дозволяють досягати стабільних довгострокових результатів, у своїй діяльності.

Вік: Від 18 до 30 років.

Умови:

Проживання та харчування під час проекту оплачується за рахунок організаторів. Витрати на проїзд оплачуються в рамках встановленого ліміту.

Оплата за участь в проекті: 35 євро.

Необхідно заповнити анкету за посиланням.

Дедлайн на подання аплікаційної форми: 14 серпня 2016 р 13:00

Проект здійснюється за підтримки Європейського Союзу в рамках програми Erasmus +

Контакти

Коментарі

Емір Шевкієв   2821 день тому   #  

Объясните, пожалуйста, в чем причина предыдущих отмен новости?

  •   Пiдписатися на новi
Мазипчук Максим   2821 день тому   #  

Як зазначалося у нашому листуванні, попередні повідомлення відхилялися через невідповідність редакційній політиці порталу ГУРТ. Відповідно до редакційної політики ми не публікуємо повідомлення російською мовою. Дякуємо за розуміння.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.