bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для соціальних працівників та працівниць з питань ВПО та ЛЖВ (Запоріжжя)
13.03.2017

Оголошується набір на Школу Толерантності з питань ВПО та ЛЖВ, яка пройде з 21 по 23 квітня 2017 року, в м. Запоріжжя (або Запорізька область). Дедлайн - 7 квітня 2017 р.

(*внутрішньо переміщені особи та **люди, що живуть з ВІЛ)

Захід, в першу чергу, розрахований на діючих соціальних працівників та працівниць, а також студентів та студенток відповідних факультетів старших курсів вищих навчальних закладів. Заявки приймаються з усіх регіонів України.

Під час тренінгу розглядатиметься базова інформація стосовно ВІЛ-інфекції, роботи з ЛЖВ стереотипи та міфи щодо представників/ниць ВПО, ВІЛ-позитивних людей, питання інтеграції ВПО у місцеву громаду, коректна лексика стосовно цих груп, етичні норми під час роботи.

Окрім теоретичної частини, під керівництвом досвідчених психотерапевтів/ок, учасники та учасниці матимуть низку практичних завдань та оволодіють навичками консультування ВПО та ВІЛ-позитивних людей, а також відвідають організації, які працюють з ВПО, ВІЛ-позитивними людьми.

По закінченню тренінгу будуть видані сертифікати про участь у тренінгу.

У подальшому всі учасники та учасниці матимуть змогу прийняти участь у тематичному конкурсі міні грантів.

Інші деталі:

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори відшкодовують витрати на проживання, харчування, проїзд учасників та учасниць проекту.

Тренінг проходитиме повних три дні. Участь в тренінгу протягом всього періоду є обов’язковою умовою.

У разі потреби організатори надають підтвердження відсутності на роботі/навчальних заняттях (офіційний лист).

Організаторами тренінгу виступають Запорізький обласний благодійний фонд «Гендер Зед», БО «Мережа 100% життя. Запоріжжя» та ГО «Взаємодія».

Щоб взяти участь в заході, будь ласка, заповніть аплікаційну форму:  https://goo.gl/forms/G1VdMazueatVRejC3

Заявки приймаються включно до п’ятниці, 7 квітня 2017 року.

У разі виникнення запитань звертайтесь за телефонами: 061-228-11-72, 050-454-16-00 або електронною поштою: [email protected]

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США

Контакти

  • Олександр Витвіцький
  • 061-228-11-72
  • 050-454-16-00

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.