bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Актуальні кліматичні цілі для громад в умовах кризи»
02.04.2020

У світі понад 1200 міст та 256 держав задекларували енергетичний перехід на відновлювані джерела енергії до 2030 та 2050 року, а також низьковуглецеву економіку. В Україні вже 7 громад підписали меморандум з міжнародною організацією 350.org – Україна та поставили ціль перейти на 100 % ВДЕ до 2050 року. Крім того, 21 громада підписала декларацію з Українська Кліматична Мережа, задекларувавши наміри про впровадження негайних заходів для адаптації до зміни клімату та скорочення викидів СO2.

Запрошуємо представни/-ць місцевого самоврядування, журналіст/-ок, громадські організації, які працюють з темою зміни клімату, активіст/-ок, та усіх зацікавлених на наш вебінар 10 квітня.

Реєстрація обов’язкова тут: https://forms.gle/9SAPZ9RH8h8k7koFA до 8 квітня включно. Участь безкоштовна. Після реєстрації вам на пошту надійдуть інструкції як долучитися до вебінару. Запрошуємо до обговорення теми під час вебінару, та будемо раді вашим питанням.

Спікерка: Юлія Пашковська, експертка з питань сталого енергетичного розвитку у регіоні Східної Європи Кавказу та Центральної Азії у міжнародній кліматичній організації 350.org – Україна

Відповімо на питання:
– Чому міста повинні ставити перед собою ціль переходу на 100% відновлюваних джерел енергії?
– Яким має бути енергетичне та кліматичне планування для міст та ОТГ?
– Як потрібно адаптувати інфраструктуру міст, аби запобігти руйнівним наслідкам кліматичної кризи?
– Який стан національної кліматичної політики України зараз, та яким він має бути, аби відповідати реальним прогнозам учених та вимогам Паризької Угоди?
– Де органам місцевого самоврядування, громадським організаціям шукати підтримку у розробці та реалізації їх планів, ініціатив, проектів щодо адаптації міста до зміни клімату?

Модераторка: Маргарита Мостова — ГО “ЕКОЛТАВА”
Організатори: Ekoltava, 350.org – Україна


Подія у Facebook - https://www.facebook.com/events/1588479317973573/

Серія вебінарів для підвищення спроможностей екологічних організацій відбувається в рамках проєкту, підтриманого Global Greengrants Fund та 350.org – Україна

Контакти

Коментарі

Маргарита Коптєва    1480 днів тому   #  

Вибачаємось за помилку в першому реченні, всього у світі цілі переходу на 100% відновлюваних джерел енергії до 2030 та 2050 року та низьковуглецеву економіку мають 53 країни, 247 міст, 33 штати.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.