bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Курс «Навички психологічного самовідновлення» для мешканців Луганської та Донецької області
10.09.2020

У Центрі психосоціального супроводу м. Щастя на постійній основі проводиться груповий курс “Навички психологічного самовідновлення”. Це 5 базових навичок, які рекомендовані World Health Organization (WHO) людям для підтримки себе після кризових ситуацій, впливу сильних стресових факторів, якими, наприклад, є проживання вздовж лінії розмежування, нестабільність, яку постійно відчувають #ВПО #переселенці карантинні заходи у зв’язку із пандемією #коронавірус #COVID-19 та багато інших. Усі ці люди можуть отримати психосоціальний супровід та професійну підтримку.
Інформація за телефоном 0800-212-401 #гарячалінія
 
У рамках курсу ми відпрацюємо такі навички:
“Позитивна діяльність” - це техніка, яка допомагає запланувати і реалізувати позитивну або значущу діяльність для поліпшення настрою і відновлення почуття контролю.
“Конструктивне мислення” - визначення негативних думок і їх заміни більш корисними формулюваннями.
“Рішення проблем” - дієвий алгоритм за яким можна вирішити чи не усі проблеми.
“Управління реакціями” - це навички справлятися з фізичними та емоційними реакціями під час спалахів гніву, кризових чи стресових ситуаціях.
“Відновлення здорових соціальних зв’язків” - спосіб відновити позитивні взаємини і підтримку.
 
Навички психологічного самовідновлення є універсальним курсом, який рекомендовано: з підліткового віку і без обмеження усім дорослим. Тож реєструйтесь за посиланням на курс навичок психологічного самовідновлення і дізнайтесь необхідні базові навички, які допоможуть підтримати ваше психічне здоров’я та покращать якість вашого життя!
Робота проводиться в рамках проєкту “Психосоціальна підтримка осіб, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні” за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Malteser International та Мальтійської служби допомоги Україна, який реалізує ГО Mental Health Service

Контакти

  • 0800-212-401

Коментарі

Анастасія Цепляєва   1316 днів тому   #  

Дуже дякую за поширення інформації, сподіваюсь, вона буде корисною читачам!

  •   Пiдписатися на новi
Анастасія Цепляєва   1316 днів тому   #  

"Незнание закона не освобождает от ответственности. То, что приходит на ум, когда задумываюсь об устройстве нашей психики. Такие знания нужно преподавать отдельным предметом в средней школе…», - це відгук однієї з учасниць онлайн курсу "Навички психологічного самовідновлення". Тож, не вагайтесь, реєструйтесь і отримуйте цінну, дієву інформацію та практичні вміння.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.