bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з побудови ефективних партнерств
08.08.2023

Humanitarian Leadership Academy/Save the Children запрошує українські організації громадянського суспільства на F2F тренінг з розбудови ефективних партнерств від міжнародної організації Partnership Brokers Association (PBA).

Єдиний у своєму роді, з унікальним фокусом на управлінні процесом партнерства та побудові навичок у partnership brokering, передбачає очне 4-денне навчання і має зростаючу репутацію у світі. Відбувається під керівництвом авторизованих тренерів-практиків з Асоціації партнерських брокерів (PBA).

Розроблений для активних практиків, які беруть участь в управлінні та розвитку міжгалузевого партнерства з багатьма зацікавленими сторонами: донорами, бенефіціарами, державними структурами та бізнесом.

Курс поєднує засвоєння навичок та професійний розвиток і включає:

Теоретичну основу посередництва в партнерстві та його важливість для розвитку міцних, ефективних, інклюзивних та інноваційних партнерств, консорціумів і коаліцій

Розвиток навичок в таких сферах: пошук партнерів, визначення ресурсів, фасилітація, переговори на основі інтересів, управління відносинами, досягнення згоди та перегляд позицій

Вивчення загальних проблем партнерства та способів їх вирішення

Планування заходів для індивідуального застосування знань, отриманих на тренінгу

Організований у партнерстві Humanitarian Leadership Academy з UKAid та Partnership Brokers Association.

Дата: 12-15 вересня 2023 року

Мова: англійська

Місце проведення: Варшава (локація буде повідомлена пізніше)

Організатори покривають витрати на тренінг, окрім витрат учасників на відрядження (транспорт, per diems).

Дедлайн подачі заявок: 15 серпня 2023 року

Подайте заявку тут

Професійна некомерційна організація – Partnership Brokers Association (PBA), заснована в 2012 році, пропонує широкий спектр навчальних курсів, проводить та публікує практичні дослідження, надає партнерську брокерську підтримку окремим особам, організаціям, партнерським мережам та іншим формам альянсів по всьому світу.

Humanitarian Leadership Academy (HLA) – секторальна команда в межах міжнародного руху Save the Children. Ми допомагаємо організаціям у гуманітарному секторі та за його межами посилювати свій вплив, ділитися своїми знаннями та будувати мережі пертнерств. Це дозволяє нам доповнювати роботу Save the Children, співпрацюючи з усіма, хто зацікавлений у створенні позитивних змін, і досліджувати інновації в навчанні.

Контакти

Коментарі

Кузнецова Дарья   261 день тому   #  

Посилання не працює

  •   Пiдписатися на новi
Анастасія Коробчук   257 днів тому   #  

Доброго дня! Посилання вже працює. Про всяк випадок залишу ще тут: https://forms.microsoft.com/e/dcN2fPjiEd

  •   Пiдписатися на новi
ГУРТ   260 днів тому   #  

Вітаємо, пані Дар'є! Зверніться, будь ласка, з вашим питанням за адресою електронної пошти, вказаною організаторами в оголошенні.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.