bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Open call на менторську програму від «Теплого міста» для ОГС, що працюють з суспільними змінами
22.01.2024

Програма націлена на те, щоб підсилити громадські організації, надавши їм необхідні знання з інституційного розвитку та посилити їхню спроможність в часи війни, кажуть організатори. 

Програма триватиме від початку березня до кінця серпня та буде умовно поділена на два етапи — офлайн-школу та онлайн-навчання з менторським супроводом.

В межах першого етапу навчання пройде триденна школа в Івано-Франківській області. У перший день відбудеться зустріч з обміну досвідом з командою «Теплого міста», а також з командами інкубованих проєктів організації.  

Наступні два дні триватимуть воркшопи з інституційного розвитку.

Організатори повністю покриють витрати на проживання, дорогу та харчування протягом триденного навчання.

Другий етап менторської програми триватиме до кінця серпня.

Протягом цього часу організації будуть працювати з ментором, який допоможе зрозуміти слабкі та сильні сторони організації, поставити цілі та завдання для її розвитку та працювати над їх досягненням.

У цей період також триватиме онлайн-навчання — учасники програми зможуть відвідати лекції від провідних експертів в громадському секторі. 

У підсумку учасники отримають необхідні для розвитку своєї організації навички та пропрацюють з ментором найбільш проблемні зони своєї роботи. 

Участь у програмі безкоштовна. Від однієї організації на навчання може пройти одна людина. Подати заявку на участь можна за посиланням до 22 лютого: bit.ly/3vAgWpe 

«Тепле місто» – це організація, яка вже 10 років працює в Івано-Франківську. В її межах зародилися такі інституції, як «Промприлад.Реновація», Multimedia lab, Urban Space 100, MetaLab, Save Ukraine Now, Urban Space Radio та Frankivsk Half Marathon. Зараз «Тепле місто» розвиває проєкти «Читай», «Стратегія Івано-Франківська» та надає ґранти локальним ініціативам.

Програма реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».  

Коментарі

Наталія Царук   112 днів тому   #  

Доброго дня. Мене зацівила тема даного навчання, однак я є представником ОМС (Сарненська ТГ Рівненської області, відділ інвестиційного розвитку, Наталія Царук). Чи можу я взяти участь участь у даному навчанні?
Буду вдячна за зворотній звязок (+380665193912, [email protected]).
Дякую

  •   Пiдписатися на новi
Лащук Тереза   112 днів тому   #  

Вітаємо! Дякуємо за вашу цікавість до програми. На жаль, на дану програму подаватись можуть лише ОГС.

  •   Пiдписатися на новi
Наталія Царук   111 днів тому   #  

Дякую

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.