bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Збір потреб на отримання методичного посібника з реалізації цільових програм з протидії ВІЛ-інфекції
27.08.2013

ВБФ «Коаліція ВІЛ-сервісних організацій» оголошує збір потреб в отриманні технічної допомоги (примірників методичних посібників) з питань здійснення громадського контролю на всіх етапах розробки та реалізації регіональних цільових програм.

ВБФ «Коаліція ВІЛ-сервісних організацій» в рамках проекту «Посилення спроможності громадянського суспільства здійснювати громадський контроль за державним фінансуванням та реформуванням системи соціальних послуг для забезпечення сталості системи комплексних послуг з профілактики та лікування ВІЛ/СНІДу, догляду і підтримки» забезпечує розробку, друк та розсилку серед зацікавлених сторін методичного посібника

«Регіональні цільові програми – від А до Я: діяльність неурядових організацій щодо здійснення громадського контролю на всіх етапах розробки та реалізації регіональних цільових програм з протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та інших соціально небезпечних хвороб».

Даний методичний посібник має на меті надання практичної інформації та порад для участі представників громадськості в усіх етапах процесу розробки, ухвалення, виконання та моніторингу регіональних цільових програм. Основний фокус та приклади наведені для програм з протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та іншим соціально-небезпечним хворобам.

Видання буде корисним для лідерів неурядових організацій та ініціативних груп, що здійснюють громадський моніторинг регіональних цільових програм як в сфері охорони здоров’я, так і інших соціальних аспектів, а також представникам інших організацій та установ, які залучені до будь-якого етапу процесу розробки, реалізації та моніторингу регіональних цільових програм.

З метою забезпечення ефективної розсилки та подальшого практичного використання зазначеного методичного посібника, ВБФ «Коаліція ВІЛ-сервісних організацій» оголошує збір потреб в отриманні технічної допомоги у вигляді даного методичного посібника.

Для отримання посібника необхідно відправити лист-запит (форма додається) на офіційному бланку організації із зазначеними кількістю необхідних примірників, поштовою адресою та контактною особою.

Цільова аудиторія:

  • НУО
  • Ініціативні групи
  • СНІД-центри
  • Інформаційно-ресурсні центри з питань ВІЛ/СНІДу та інші ресурсні центри, діяльність яких охоплює тематику посібника
  • Навчальні заклади та бібліотеки

Листи-запити приймаються до 18.00 п’ятниці, 30 серпня 2013 року:

  • у сканованому вигляді на електрону адресу [email protected] з темою листа «Запит методичний посібник»
  • а також на поштову адресу 03040 м. Київ, Задорожній провулок 3, корпус 2, ВБФ «Коаліція ВІЛ-сервісних організацій»

За результатами збору потреб будуть сформовані групові розсилки переважно через організації-членів Коаліції, регіональні ресурсні центри. Розсилка буде здійснюватись у вересні-жовтні 2013 року.

Проект«Посилення спроможності громадянського суспільства здійснювати громадський контроль за державним фінансуванням та реформуванням системи соціальних послуг для забезпечення сталості системи комплексних послуг з профілактики та лікування ВІЛ/СНІДу, догляду і підтримки» реалізується ВБФ «Коаліція ВІЛ-сервісних організацій» за фінансової підтримки ВБО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ», за кошти Глобального Фонду з боротьби з ВІЛ/СНІДом. туберкульозом та малярією.

Контакти

Коментарі

Ірина Гассан   3918 днів тому   #  

Шановні колеги!
Ознайомитись із рецензією на даний методичний посібник ви можете за посиланням http://www.hiv.org.ua/news/content?id=866

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.