bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінарський дім Хата-Майстерня шукає партнерів
28.01.2015

В Карпатах в Івано-Франківській області створюється дім Хата-Майстерня для семінарів, тренінгів та зустрічей приблизно на 30 осіб.

Вже майже рік група однодумців, друзів, тренерів працює над створеренням дому для семінарів. Для цього ми спільно з місцевими мешканцями села Бабин Косівського району Івано-Франківської області ремонтуємо стару, але велику та багату на різні історії гуцульську хату.

Ідея Хати-Майстерні виникла з потреби мати своє місце для проведення освітніх заходів, а також для створення простору для реалізації ідей нашого тренерського пулу (“Інша Освіта”), а також ідей всіх бажаючих.

Зараз ми знаходимось у фазі активного ремонту та за допомогою роботи волонтерів та професіоналів плануємо вже запускати перші заходи цієї весни.

Ми обов’язково запросимо вас на офіційне відкриття, але якщо вам цікава ця ідея і ви бачите в ній потенціал до співпраці, то пишіть нам вже зараз, щоб спільно планувати майбутній рік.

Більше про нас можете дізнатися за наступними посиланнями:

https://www.facebook.com/KhataMaysternya/timeline

www.khatamaysternya.com 

Контакти

Коментарі

Вікторія Алєксєєнко   3394 дні тому   #  

Ми в Татарбунарах (центр Української Бессарабії, Одещина) теж мріємо про щось подібне, інтелектуальне. Дуже гарна ідея - об'єднати місцеву молодь навколо неймовіпно цікавих творчих та мистецьких проектів. Сподіваюсь, ми зможемо бути взаємно корисними!

  •   Пiдписатися на новi
Орлов Микола    3392 дні тому   #  

І у нас (Рівненщина) в планах така хатинка. Молодці, що вже рушили справу з місця і плануєте освоювати територію і запилювати інтелектом та азартом. Успіхів!

  •   Пiдписатися на новi
Оля Дятел   3358 днів тому   #  

Дякуємо!

  •   Пiдписатися на новi
Оля Дятел   3358 днів тому   #  

Заїжджайте в гості!

  •   Пiдписатися на новi
Максим Кицюк   3355 днів тому   #  

Був на волонтерці кілька днів тому, і, з впевненістю, можу сказати, що місце дуже круте. Раджу долучатись як і до волонтерської допомоги по доведенню хати до ладу, так і раджу ставати партнерами і, з часом, побувати в якості учасника якгось семінару в кутку Бурса села Бабин :)

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.