bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УЦКС шукає консультантів з клінічного наставництва
26.04.2016

Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами оголошує конкурс на залучення консультантів з клінічного наставництва в Волинській, Донецькій, Житомирській, Харківський, Чернігівській областях до закладів охорони здоров’я, де здійснюється  супровід пацієнтів, які перебувають на антиретровірусній терапії.

Проведення наставницьких візитів до закладів охорони здоров’я, які надають медичну допомогу ВІЛ-інфікованим пацієнтам в регіонах відповідно до графіку.

Кваліфікаційні вимоги:

  • Вища медична освіта (обов’язково). Спеціалізація «інфекційні хвороби» та/або «фтизіатрія».
  • Досвід роботи (не менше 2-х років) в сфері надання послуг ВІЛ-інфікованим особам організації та впровадження програм протидії ВІЛ-інфекції/СНІД, в т.ч. програм з профілактики та лікування в закладах охорони здоров’я державної форми власності будь-якої ланки надання медичної допомоги; досвід з організації та/або здійснення діяльності, спрямованої на подолання епідемії ВІЛ-інфекції.
  • Досвід надання послуг клінічного наставництва, участі в навчальних заходах як тренера/викладача/наставника (буде перевагою)

Особисті якості та навички: особа, яка обіймає цю посаду, має бути дисциплінованою, організованою, здатною працювати самостійно на результат, уважною до деталей, вміти працювати з точною інформацією, мати високий рівень знань у сфері протидії ВІЛ-інфекції /СНІДу та туберкульозу, високий рівень комп’ютерної грамотності. 

Резюме, мотиваційний лист, підписана фінансова пропозиція відповідно до Додатку 1 до даного Оголошення мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected] з копією на [email protected]  або поштою за адресою: 04655, м. Київ, Московський проспект, 19. В темі листа, будь ласка, обов’язково зазначте один з варіантів нижче (залежно від позиції, на яку подається конкурсант):

  • Консультант з клінічного наставництва (Волинська область).
  • Консультант з клінічного наставництва (Житомирська область).
  • Консультант з клінічного наставництва (Донецька область).
  • Консультант з клінічного наставництва (Харківська область).
  • Консультант з клінічного наставництва (Чернігівська область).

Термін подання документів – до 13 травня 2016 року, реєстрація документів завершується о 15:00.

За додатковою інформацією звертатися до УЦКС за тел. (044)-461-81-03 до спеціаліста відділу управління закупівлями та постачанням Бондар Дарини, e-mail: [email protected]  з копією на [email protected]  

Контакти

Коментарі

Дарина Бондар   2930 днів тому   #  

Конкурс продовжено до 20 травня 2016 року!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.