bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фахівець зі зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій у державній установі (Київ)
17.05.2016

Державна установа «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на відбір фахівця зі зв’язків з громадськістю та внутрішніх комунікацій.

І. Загальна інформація

Державна установа «Український центр контролю за соціально небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр) здійснює організаційне та технічне керівництво для медичних працівників і менеджерів охорони здоров’я для забезпечення адекватності лікування ВІЛ-позитивних осіб та пацієнтів з туберкульозом. УЦКС надає допомогу в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері ВІЛ/СНІДу та туберкульозу.

ІІ. Мета та предмет конкурсу

Метою конкурсу є відбір фахівця для забезпечення комунікаційного супроводу діяльності Центру.

Предметом конкурсу є конкурсна заявка/резюме, яка супроводжується іншими документами, що підтверджують кваліфікацію та досвід конкурсанта.

III. Напрямки роботи

  1. Впровадження комунікаційної стратегії Центру на період до 2017 року;
  2. Розробка та впровадження плану комунікаційних заходів, пов’язаних зі створенням;
  3. Здійснення комунікаційного супроводу заходів та подій, пов’язаних з діяльністю Центру;
  4. Забезпечення підвищення помітності Центру на різних ланках громадської інформації та засобів масової інформації; за необхідності, надання відповідних рекомендацій, настанов та навчання співробітникам Центру у питаннях пов‘язаних з комунікацією;
  5. Забезпечення безперервного функціонування сайту, регулярне оновлення інформації у відповідності до визначених стандартів та вимог;
  6. У співпраці з відповідними співробітниками Центру, координування підготовки інформаційних матеріалів для розміщення на веб-сторінці Центру;
  7. Наповнення контентом профілів Центру у соціальних мережах, а також у узгодженні  заходів інформаційної підтримки з технічним відділом організації;
  8. Підтримка відповідальної особи з впровадження кампанії «Не дай СНІДу шанс» та сприяння помітності Центру під час комунікацій та у питаннях мобілізації ресурсів під час цієї та інших кампаній та заходів;
  9. Надання допомоги співробітникам Центру у підготовці аналітичних та презентаційних матеріалів щодо Центру та його діяльності для різних аудиторій;
  10. Інформаційний та організаційний супровід внутрішніх заходів Центру: ведення календаря внутрішніх заходів, реєстрація учасників, контроль за готовністю приміщень для проведення заходів, забезпечення фотозйомки заходів.
  11. Надання підтримки в реалізації напрямку міжнародної діяльності центру: організація закордонних поїздок (підтримка зв’язку з міжнародними організаціями та донорами, складання планів поїздок, здійснення бронювання квитків та готелів).
  12. Інші заходи, пов‘язані з комунікаціями та стратегічним плануванням Центру.

IV. Умови оплати

Передбачається фіксована оплата послуг консультантів згідно з укладеною угодою.

V. Вимоги до учасників конкурсу

  1. Вища  освіта (бажано у сфері зв’язків з громадськістю, журналістики або філології).
  2. Досвід роботи (не менше 2-х років) у сфері комунікацій (управлінський досвід вважатиметься перевагою);
  3. Розуміння специфіки роботи прес-служби та уміння побудови ефективної взаємодії з медіа;
  4. Відмінне знання усної та письмової ділової української та англійської мов;
  5. Уміння працювати у графічних програмах вважатиметься перевагою;
  6. Високий рівень самоорганізації.

VI. Для участі в конкурсі необхідно надіслати:

  1. Резюме українською та англійською мовами;
  2. Мотиваційний лист

Резюме та інші документи мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]  з копією на [email protected] або поштою за адресою: 04655, м. Київ, Московський проспект, 19. В темі листа, будь ласка, зазначте назву позиції: «Фахівець зі зв’язків з громадськістю».

Термін подання документів – до 1 червня 2016 року, реєстрація документів завершується о 17:00.

VIII. Визначення кандидатів-переможців конкурсу

Для визначення кандидатів-переможців конкурсу буде створено комісію, яка розгляне подані на конкурс документи, та обере переможців, які відповідають встановленим критеріям.

За додатковою інформацією звертатися до Михайла Рябінчука, менеджера з тренінгової діяльності, тел. (044) 281-23-57, e-mail: [email protected]

Зверніть, будь ласка, увагу на наступне:

Кандидати, які будуть обрані, отримають повідомлення електронною поштою протягом 30 днів від дати останнього терміну подання заявки.

Заявки, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

До участі у конкурсі допускаються лише заявки/резюме, які повністю відповідають умовам конкурсу. Відповідність поданих заявок умовам конкурсу УЦКС визначає, виходячи з мети та завдань конкурсу.

Рішення організатора конкурсу є остаточним та оскарженню не підлягає. Причини відмови у відборі в якості консультанта не повідомляються та не обґрунтовуються. Після затвердження УЦКС укладає угоди з переможцями конкурсу на проведення робіт.

Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких заявка/резюме учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу повідомлена невірно.

 Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним/нею інформації.

Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати.

Контакти

  • Український центр контролю за соцхворобами МОЗ України
  • Михайло Рябінчук, менеджер з тренінгової діяльності
  • [email protected]
  • (044) 281-23-57

Коментарі

Ярослав Бриленко   2873 дні тому   #  

Конкурсний відбір на дану позицію продовжено до 08 липня 2016 року.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.