bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Закордонні семінари, освітні програми та літні курси для активних
27.03.2017

Прагнете реалізувати свої ідеї та отримати досвід міжнародної комунікації? До Вашої уваги добірка актуальних семінарів, освітніх програм та літніх курсів, які можуть бути корисними для активних громадян.

1. Двотижнева освітня програма у Будапешті

Літня школа  Йожефа Анталла  -  двотижнева освітня програма, під час якої розглядаються ключові аспекти співпраці Центрально-Європейського регіону, Вишеградської групи. У ході лекцій, семінарів, дискусій і круглих столів розглядаються різні аспекти цього партнерства, включаючи історію, зовнішню політику і політики безпеки, економічну політику, енергетичну політику, інновації, культуру і туризм. Літня школа запрошує 50 учасників віком 20-35 років, в першу чергу з країн Вишеградської четвірки та Східного партнерства, заявки також відкриті для магістрів і аспірантів та молодих фахівців з вищою освітою з інших країн.

Дедлайн - 31 березня 2017 року.

2. Стипендії на участь в літньому курсі «Journey: JournalismBootcamp» (Прага)

Програма Journey, організована Bakala Foundation, пропонує інтерактивні семінари, які ведуть професійні журналісти, редактори та представники найвідоміших світових інформаційних агенцій: BBC, CNN, The New York Times, Reuters і The Wall StreetJournal. Кандидати повинні бути студентами журналістики або медіа досліджень, повинні завершити мінімум два академічних семестри у серпні 2017 року та володіти англійською мовою.

Дедлайн - 7 травня 2017 року.

3. Набір на Інноваційну лабораторію Unleash Lab в Данії

Більше тисячі молодих лідерів з усього світу дев’ять днів будуть працювати над створенням власних інноваційних проектів, які сприятимуть виконанню 17-ти Глобальних цілей сталого розвитку до 2030 року. Для того щоб стати учасником Unleash Lab, потрібно мати 20-35 років, захоплюватись вирішенням глобальних проблем, вміти працювати в команді. 

Дедлайн - 15 травня 2017 року.

Аудіо-версію слухайте на ГУРТрадіо

Підготувала Ольга Мартинюк

Матеріал підготовлений у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Контакти

Коментарі

Юрій Ніколаєв   2583 дні тому   #  

Дискримінація за віком

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.