bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа соціального підприємництва
14.08.2017

Громадська організація «Розвиток Громадянського Суспільства України» запрошує представників західних регіонів України  (Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Вінницька, Волинська, Хмельницька, Рівненська, Чернівецька та Тернопільська області) до участі у проекті «Школа соціального підприємництва», який відбудеться в місті Запоріжжя. Дедлайн - 30 серпня 2017 року включно.

Проект «Школа соціального підприємництва» реалізується в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу.

Проект пройде протягом трьох днів з 08 по 10 вересня 2017 року, а потім буде відбуватися на регулярній основі за заявками бажаючих прийняти участь.

Мета проекту – створити підґрунтя для розвитку соціального підприємництва у східних та західних областях України задля поліпшення соціальної та економічної ситуації вразливих груп населення, об’єднуючи зусилля бізнесу, влади та місцевих громад.

Цільовою групою проекту стане молодь (віком від 18 до 35 років включно), що цікавиться даною темою та хоче спробувати свої сили в цьому напрямку.

У ході реалізації проекту буде представлено кращий міжнародний та вітчизняний досвід, презентовано підходи до вимірювання соціального впливу СП, оподаткування, фінансування та програми підтримки СП в Україні та багато іншого.

Ми впевнені, що за результатами школи, кожен учасник буде здатний організувати активність в своїй галузі і створити свій особистий проект в напрямку соціального підприємництва.

Окрім того, буде створено майданчик і започатковано активний діалог між представниками географічно протилежних регіонів щодо взаємодії бізнесу та суспільства, проаналізовано сучасні взаємні виклики та впливи, а у тривалішій перспективі – підсилити роль бізнесу у розвитку ключових суспільних процесів в Україні.

Для участі у Школі соціального підприємництва також запрошуються експерти з соціального підприємництва, соціальні підприємці, представники ресурсних центрів з розвитку соціального підприємництва, представники громадських організацій, партнери проекту, представники влади, традиційного бізнесу та медіа.

Даний проект стане у нагоді також вимушеним переселенцям чи тим, хто шукає шляхи для вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб, оскільки теоретична та практична інформація є максимально актуальною до сьогоднішніх умов.

Окрім цього, гості зможуть відвідати установи та організації Запорізької області, органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

За результатами візиту учасники отримають підтверджуючі сертифікати.

Для участі у проекті необхідно заповнити Аплікаційну заявку (у додатку). Заповнену заявки надсилати на електронну адресу:  [email protected].

Дедлайн - 30 серпня 2017 року включно.

Про результати відбору буде повідомлено 31 серпня 2017 року.

Організатори забезпечують проживання, харчування та трансфер в рамках проекту. Вам необхідно оплатити свою дорогу до міста Запоріжжя та зворотньо.

Координатор проекту: Ревка Наталія 050-957-74-47.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

  • Ревка Наталія
  • 050-957-74-47

Коментарі

Ревка Наталія   2440 днів тому   #  

Шановні колеги, за аплікаційною формою звертайтесь на електронну адресу!

  •   Пiдписатися на новi
Василь Назарук   2437 днів тому   #  

п. Наталіє, а хто організатор і хто тренери?

  •   Пiдписатися на новi
Ревка Наталія   2437 днів тому   #  

Доброго дня! Організатором Школи соціального підприємництва є громадська організація «Розвиток Громадянського Суспільства України» в місті Запоріжжя. На сьогоднішній день остаточний склад тренерів ще не визначений, але можу сказати що це будуть експерти з великим досвідом в сфері підприємницької діяльності, а також представники громадського сектору.

  •   Пiдписатися на новi
Василь Назарук   2437 днів тому   #  

Дякую. Успіхів!

  •   Пiдписатися на новi
Олексій Скобєєв   2437 днів тому   #  

Де анкета ?

  •   Пiдписатися на новi
Ревка Наталія   2437 днів тому   #  

Ревка Наталія 3 дні тому #
Шановні колеги, за аплікаційною формою звертайтесь на електронну адресу!

  •   Пiдписатися на новi
Микола Редька   2426 днів тому   #  

Доброго дня. Вибачте, на яку саме електронну адресу звертатися?

  •   Пiдписатися на новi
Ревка Наталія   2425 днів тому   #  
  •   Пiдписатися на новi
Ревка Наталія   2425 днів тому   #  
  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.